Opublikowano 25 stycznia 20178 l napisałem to tylko na podstawie obserwacji znajomych i ich znajomych. ludzie oczywiscie w to grają, ale sporo osob szybko odpadło i wrociło do innych gier. Nie twierdze, ze paragon jest zły, twierdze, ze grono potencjalnych odbiorców jest stosunkowo małe
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Prawdopodobnie widok ttp oraz system kart potrafią zniechęcić. Dla mnie jako że nie grałem w żadne LOLe i Doty to akurat plus. Karty z początku wydają się słabym pomysłem jednak dzięki temu możemy zrobić z tanka maszynę do zabijania czy wzmocnić wytrzymałość mocnego lecz wątłego osobnika. Jedyną wadą jest to że trochę te karty się zbiera :)
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Wiadomo że to MOBA ale jednak tutaj mecze są za długie. Przez 20 pierwszych minut bawię się zawsze dobrze ale po tych 30 minutach wyłączam bo gra zaczyna strasznie nudzić , fajnie jakby zrobili grę szybszą i mecz trwał te 15minut .
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Tutaj masz rację. Mogli dać timer 30 minut i jakieś punkty za wieże i fragi. Wyrównany pojedynek to tutaj minimum 45 minut.