Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ten jeszcze ma bul dupy. Bansai co ty dzisiaj z nim zrobiłeś, piękna masakra. Edytowane 20 stycznia 20169 l przez suteq
Opublikowano 20 stycznia 20169 l czy mogłeś napisać bardziej przewidywalnego posta? chyba się nie da, wrzucisz fotke do zakupów tych gierek na wii?
Opublikowano 20 stycznia 20169 l A po co? Od kiedy to trzeba wrzucać wszystko co się kupuje? XO jak i jego gierek nie wrzuciłem i co? Nasmaruj się, serio, bo odpier.dalasz taką żenadę, że szkoda gadać.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l oj sutuś nie rób żenady, bo aż się czasy komputera do batylfilda 4 za 2k przypominają
Opublikowano 20 stycznia 20169 l xD Ładnie naginacie fakty. Muszę wam to przyznać, jesteście w tym mistrzami.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l To ty gurwa nie odwracaj. Po pierwsze nie umiesz czytać i masz problem ze zrozumieniem. Po drugie twój buly dupy jest tak wielki, że poleciałeś z nim nawet na filmweba komentując moją ocenę dla gierki na wii. Pewnie jakbyś mial mnie w znajomych na fejsie to tam też byś napisał coś idiotycznego. W ogóle jak trzeba być spier.dolonym, żeby wynosić to co się dzieje na forum poza nie same? No w sumie czego się spodziewać bo obrońcy islamistów. Widać jak bardzo forum z randomami z internetu jest dla ciebie sirius biznes. Pewnie jakbyś dostał bana to dałbyś dupy, żeby zrobili unbana. P.S To prawda.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Komuś nerwy puszczają xDD No oczywiście, że puszczają gdy mam do czynienia z debilami. To jest logiczne przecież.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Bluber dzisiaj taki troche prowokator ze szczelina w (pipi)e. Zamykam temat do odwolania zanim calkowicie go zatrujecie swoim jadem.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chcialbym was zaprosic do turnieju z duza nagroda za pierwsze miejsce!!! W turnieju moga wziaść udział wszyscy zainteresowani ktorzy moga w tym miejscu pisac W pierwszej kolejnosci prosze Adminow i modow o zaopiekowaniem sie tematem W drugiej kolejnoisci prosze was o powazne komentarze, gdy odczuje trolling, raka itp. zastrzegam sobie prawo do anulowania turnieju W trzeciej kolejnosci do zgarniecia sa Za pierwsze miejsce:WiiU Premium 32GB smb+slb oraz zelda ww hdZa drugie i trzecieKod Roczny na PS+ lub Live do wyboru W czwartej kolejnosci prosze was o glosowanie Data rozpoczecia bedzie podana do konca lutego jak i regulamin turnieju pozdrawiam Edytowane 2 lutego 20169 l przez dApo
Opublikowano 2 lutego 20169 l Autor wszyscy jestesmy chorzy ale nie kazdy zdiagnozowany Edytowane 2 lutego 20169 l przez dApo
Opublikowano 2 lutego 20169 l Kurcze proponuje poker albo quake live bo to nawet na starym lapku pójdzie i kazdy zagra. A tak to forzy klap nie ma a last of us nie ma bot.
Opublikowano 2 lutego 20169 l O mój dobry boże o.O Jesteś szalony! Też proponuję quakea albo pokera bo reszty gier nie ma klap/bot Edytowane 2 lutego 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 2 lutego 20169 l Autor Kurcze proponuje poker albo quake live bo to nawet na starym lapku pójdzie i kazdy zagra. A tak to forzy klap nie ma a last of us nie ma bot. dobry pomysl, zalezy mi by jak najwiecej ludzi moglo wziasc udzial O mój dobry boże o.O Jesteś szalony! Też proponuję quakea albo pokera bo reszty gier nie ma klap/bot Jestem Boski Wojownik z Krwi i Kosci Edytowane 2 lutego 20169 l przez dApo