Shen 9 610 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Znajdzie sie jakas ekipa do multi? Bo nie wiem czy brac na premiere Jak cos to chetny do grania tankiem Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja czekam na limitkę aż pojawi się w sklepach bo jak na razie to wielka cisza (nawet podstawki nigdzie nie widzę). Ale jak tylko będzie to łykam śmiało :-] Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Podstawke widzialem w love game za 159, limitka nie jest tylko na usa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja czekam na swoja limitke, wzialem wersje z EU bo USA to ciezko znalezc sklep ktory wysle za rozsadna kase, jeszcze przy tym kursie. Kolekcjonerka jak w poprzednich przypadkach tylko w EU pewnie przez square-enix store https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/3ds/Final-Fantasy-Explorers-Collectors-Edition.php 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 O dzieki, miałem limitem nie brac, ale pokrowiec by sie przydal Bedziesz grac? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 To w takim razie obejdę się smakiem bo nie przyjmuje moją kartę. Cóż może ktoś na allegro będzie sprzedawał albo jakiś sklep ściągnie parę sztuk. Poczekam jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 kurde spodziewalem sie wiekszego odzewu, jak nie ma z kim grac to moze poczekam z zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jeżeli nie uda mi się zamówić ze sklepu Square to na razie się wstrzymam bo co dopiero dorwałem mojego mesjasza w postaci MH4U. Zresztą potrzebny Ci ktoś z forum? Będzie możliwość grania z ludźmi nie z listy więc raczej na bank zawsze znajdzie się ekipa. No i do premiery jeszcze trochę pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Lepiej miec kogos z forum i sie ustawic na jakims komunikatorze, tak jak to robilismy z mh4. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jak będziesz chciał, to będziesz mógł ze mną pograć, bo mam w planach kupić ten tytuł nie długo po premierze. Chciałem się załapać na limitkę, ale biorąc pod uwagę ograniczenie do jednego sklepu (nie lubię takich rzeczy, i traktowania graczy z innych krajów jak tych gorszej kategorii), dość wysoki kurs funta, a i inne premiery z limitkami które mnie interesują. To w tym przypadku sobie odpuściłem ostatecznie to wydanie. W końcu nie można mieć wszystkiego:)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Obejrzałem recki i szczerze to mi troche zapał opadł ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Do mnie juz leci kolekcjonerka, prawdopodobnie otworze i bede sprzedawal sama gre bo zamowie sobie wersje USA zeby grac na XL, ale pewnie wersja gry nie ma znaczenia przy multiplayerze bo dotychczas w zadnej grze nie miala i spokojnie gralem z innymi ludzmi gierka USA z EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jak bedziesz mial dobra cene to pomysle ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Obejrzałem recki i szczerze to mi troche zapał opadł ;p Lepiej patrzec na recenzencje uzytkownikow Gracze zdecydowanie wyżej oceniają tę pozycję niż recenzenci. Ja jestem poirytowany tym że nie da się gry kupić po prostu w sklepie i musze brać wersję cyfrową (jeżeli chce mieć dzisiaj). Ale przynajmniej jeden kart do wożenia ze sobą mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Gra przez swoj poziom trudnosci skierowana jest raczej dla dzieci. Liczylem na jakies bardziej hardkorowe potyczki z bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Uważam że to co piszesz jest wyssane z palca. Gra wcale nie jest az tak prosta. Poźniejsze questy, potrafia popsuc troche krwii i na pewno nie mozna stac w miejscu i 'wciskac X', zeby zabic bossa. Oczywiscie duza czesc tego to koniecznosc unikania atakow ktore moga zabrac cale HP, no ale to raczej standard w tego typu grach. To wszystko jest bez handicapow, po wlaczeniu ktorych niektore misje sa praktycznie nie do zrobienia (2x HP i STR boss, plus połowa dmg ktore zadajesz i nagle wszystko trwa 4 razy dluzej). Zeby nie bylo, handicapy nie sa tylko po to zeby bylo trudniej. Po wlaczeniu ich dostaje sie lepsze nagrody za questy a CP rosnie naprawdę szybko. Reasumujac, gra nie jest tak zenujaco prosta jak wszyscy mowia, co wiecej jest naprawde niezle przemyslana. Wiele jest rozwiazan ktore sa duzo lepsze niz w MH, chociazby notebook w ktorym jest napisane skad mozna wziac materialy ktore juz sie raz znalazlo, czy brak koniecznosci 'wycinania' loot z bossow, o mozliwosci zakonczenia questa przycisiem start nie wspomne (to chyba najfajniejsza rzecz ). Podobny pomysl na gre jak MH, ale zupelnie inny system walki. Gdyby popracowac nad tym tytulem to bylby naprawde na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jeżeli już każdy porównuje tę grę do monster hunter no to niestety ale poziom FFE przy MH jest śmiesznie niski. Co nie znaczy że gra mi się nie podoba. Na razie odpuszczam i idę grać w MHX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi