Malibu 940 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Nowy serial od HBO, po Polsku Długa Noc. Zapowiada się bardzo ciekawie. Premiera 10.07.2016 i recenzja http://www.metacritic.com/tv/the-night-of?ref=hp - 90% https://www.rottentomatoes.com/tv/the_night_of/s01/?search=the%20night%20of - 94% Edytowane 10 Lipca 2016 przez Malibu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Warto dodać że całość pisał Richard Price który pisał także odcinki The Wire oraz nowele o podobnej do tegożże tematyce (polecam Clockers). Jak dla mnie must-watch. Jeżeli ktoś nie widział Simonowego "Show me a Hero" też mocno polecam chociaż tam mamy już stricte politykę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Obejrzałem i łoooo, już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka. Gęsta atmosfera, poczucie beznadziejności, najs. Turturro pozamiata coś mi się wydaje. Aaa i Gandolfini jednym z producentów. Edytowane 11 Lipca 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Podobało mi się to ślimacze tempo w pierwszym odc, budowanie historii, klimacik i aktorstwo i tak też czuję, że Turturro tutaj pokaże co umie. Długo i ślamazarnie ale za to jak , czekam na nastepny odc Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Obejrzałem i łoooo, już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka. Gęsta atmosfera, poczucie beznadziejności, najs. Turturro pozamiata coś mi się wydaje. Aaa i Gandolfini jednym z producentów. Niezbyt można być jednym z producentów, kiedy się NIE ŻYJE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Właśnie obejrzałem drugi odcinek i jestem po prostu zachwycony tą mini-serią. Jakość, jakość i jeszcze raz jakość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wspaniały serial a tutaj zero hajpu. Słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jak tylko skończę 3ci sezon Peaky Blinders to się za to zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Szkoda, że napisy idą tak wolno Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Chciałem od siebie dodać, że serial jest MISTRZOWSKI. Wszystko tam leży, postaci z krwi i kości, świetne dialogi, ujęcia, muzyka, historia, no wszystko. Gdybym chciał zbanalizować to bym napisał, że połączenie The Wire, Oz oraz The Killing. Obejrzałem te 5 odcinków i jeżeli tego nie zwalą to będziemy mieć absolutny serialowy klasyk (tzn bardziej to jest mini seria, następnych sezonów nie będzie). Adwokat John Stone najlepszy :exact: Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 niezła końcówka 7dmego odcinka x_x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No doje.bali do pieca. Szkoda, że za tydzień już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 zapowiedzieli drugi sezon? mam rożne teorie jak to się zakończy, aczkolwiek trzymam kciuki, że to nie bedzie ostatni odcinek i Nas zostanie O.G. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Niby pierwowzór czyli Criminal Justice ma dwa sezony ale HBO z tego co czytam postanowiło zrobić z tego 8 odcinkową mini-serię (pierwowzór miał 2 sezony po 5 odcinków, hbo zrobiło 8 ). Czyli raczej nici. W ogóle widze, że ogqozo mocno podskoczył w rankingach aktorów i z serialu dla polsatu wskoczył odrazu do HBO szacunek Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No, już myślałem, że nikt nie ogląda. Co było w tej końcówce takiego niezwykłego? Wiemy, że Khan od wielu lat ma tendencje do przemocy, do tego pobyt w więzieniu dodatkowo uzewnętrznił tą część jego osobowości, którą starał się ukrywać. Poza tym, raczej nie miał wyjścia, Freddy potrafi być potężnym sprzymierzeńcem ale trzeba tańczyć jak on zagra. Generalnie nie zdziwiłbym się gdyby ostatecznie okazało się, że to Nasir zaciukał tę dziewczynę. Jeszcze jedna rzecz- otóż czemu nikt nie zainteresował się faktem, iż nie miał krwi tej dziewczyny na ubraniach oraz na ciele poza zadrapaniami? Pewnie sądzą, że zabił ją podczas albo po seksie, ale nawet obrona nie wzięła tego faktu pod uwagę, co mnie mocno dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Obejrzałem właśnie pilota i w pewnym momencie myślałem ze wyłączę, wpadnę tu i shejtuje jak kurwa ta dwójka policjantów w momencie wezwania do "włamania" i po rozmowie ze świadkiem, który powiedział im ze sprawca był ciapatej nacji i uciekł do taksówki nie skojarzyła że to może być koleś którego zatrzymali 5 minut wcześniej i siedzi u nich z tyłu w radiowozie xD w momencie przeszukania na komisariacie jakby ta policjantka nie znalazła przy nim noża to już w ogóle wcisnąłbym z miejsca ctrl alt del, no ale jakoś z tego wybrnęli ale niesmak pozostał oprócz tego to mamy gęsta atmosferę i ciekaw jestem jak to się dalej potoczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zmęczeni byli, dej żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 O której ostatni odcinek? W nocy jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Za jakieś 6 godzin powinien być dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 To jaki ja mam serial teraz oglądać przez 6 godzin? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Obrady sejmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dla narwańców już jest w sieci finał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ja jeszcze czekam na napisy ENG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Piekny finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi