Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga PSXE FIFA 2017 sezon 1 - sprawy organizacyjne

Featured Replies

Opublikowano

O to elegancko zastępstwo ogarnięte , sorry ale pózniej to juz w ogole nie bede mieć jak grać 

rosomaq do boju :D

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 35,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie oto i lista druzyn 1. BoryZPL - Borusia M'dlad (GER) 2. nero-2082 - Schalke (GER) 3. KamilloLce - Leicester (ENG) 4. bartiz - Wolfsburg (GER) 5. Blachoo1950 - Roma (ITA) 6. Rapen - Stoke (EN

• Panowie, najpierw pograjmy 3 tyg, a pozniej myslcie o nagrodach, bo kazda liga na tym forum umierala szybko, a to ktos po (pipi)e dostal w 1 kolejce i nagle byl pol roku w delegacji, a to ktos gre spr

• Ekhu ekhu prze(pipi)alem dwumecz ekhu ekhu.   Pierwszy mecz Forebode 0 : 2 ja. Drugi mecz ja 1 : 4 Forebode.   Na swoja obrone powiem ze mama wlaczyla odkurzacz.

Opublikowano

ja mysle, ze takie osoby jak Ty to powinny miec dozgonnego bana na udzial w ligach, za zawracanie dupy zapisami, gdy nie ma sie najmniejszej ochoty na gre.

Opublikowano
  • Autor

Fajnie ze odpisales w 20 min po znalezieniu zastepstwa a przez ostatni tydzien nie chcialo Ci sie zajrzec nawet na skrzynke ;)

Opublikowano

Boryz, z Rosomaq przedłuż mi kolejkę o pare dni. No chyba że chce już zaraz zagrać :D

Kaliszke chcesz zagrać?

Opublikowano

ja mysle, ze takie osoby jak Ty to powinny miec dozgonnego bana na udzial w ligach, za zawracanie dupy zapisami, gdy nie ma sie najmniejszej ochoty na gre.

Gramy dzisiaj?
Opublikowano

mozemy, o ktorej ?

Nawet zaraz, albo do godziny

Wysłałem ci zaproszenie na psn to daj znać tam kiedy ci pasuje

Edytowane przez Forebode

Opublikowano
  • Autor

Boryz, z Rosomaq przedłuż mi kolejkę o pare dni. No chyba że chce już zaraz zagrać :D

Kaliszke chcesz zagrać?

Jak najbardziej, jesli tylko Rosomaq chetny to niech nadrabia kolejki :)

Opublikowano
  • Autor

Temat z wynikami zaktualizowany w pierwszym poscie :) Zapraszam zainteresowanych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto dzis ma czasem ze mna pograc, nadrobic mecze itp to zapraszam, jestem caly dzien dzis wolny i dostepny :D

PSN: Rap_en_PL

Opublikowano

Ja dzisiaj mogę jak ktoś jest zainteresowany, pisać na priv albo od razu na ps msg.