November 13, 20169 yr Witam,otóż przychodze z problemem z joystickiem na androida,jak włączam np g-police lub colin automatycznie kręci się w lewo,pogrzebałem trochę w konfiguracji pada ale nic takiego nie znalazłem będę wdzięczny za pomoc
November 14, 20169 yr Author Spoko colin działa ) tylko g-police coś nie chce się uruchomić,wciskam start gdy już się wszystko załaduje,i nic nie idzie dalej pisze license checked
November 14, 20169 yr A kupiłeś emulator w Google play czy pobrałeś z jakiejś apkmanii, czy innej stronki? Bo z tego co pamiętam emulator ma dość dobre zabezpieczenia. Polecam kupić go w Google play, wszak na pewno EPSXE na PC używasz od lat:) i warto rzucić twórcom tą dychę, czy ile oni chcą. A przynajmniej masz zawsze najnowszą wersje (autoupdate) i zero problemów z licencją. A jak coś nie działa to piszesz w komentarzu i być może w kolejnej wersji będzie poprawka, właśnie dzięki Tobie
November 14, 20169 yr Author Analogi mi nie potrzebne, na jojyu lepiej się gra niż na ekranie przyciski