December 9, 20169 yr Stuff powstały we współpracy Tomasza Bagińskiego, Platige Image i Allegro zaczynał skromnie, a dziś ich filmy cieszą się już ogromną popularnością w polskiej sieci. Twardowsky'ego widzieli chyba już chyba wszyscy, a najnowszy twór, czyli Jaga, wydaje się nie odstawać od reszty: Poza tym mamy jeszcze smoka wawelskiego i Bazyliszka Produkcje te zyskały już chyba całkiem spore grono fanów, ja sam bardzo chętnie zobaczyłbym produkcję pełnometrażową w tym, jakże ciekawym, uniwersum. Edited December 9, 20169 yr by Frantik
December 9, 20169 yr wygląda jak kopia amerykańskich bogów, bardzo mierna. ksiażki Gaimana w sensie. Edited December 9, 20169 yr by milan
December 9, 20169 yr Jeśli filmiki zapowiadają poziom Bagińskiego jako reżysera, to jednak nie inwestowałbym w aktorskiego Wiedźmina xD
December 9, 20169 yr Jaga dobra dupa a poza tym zrobili z niej Matrix. Widziałem jeszcze pierwszą część Twardowskiego, która była okej.
December 9, 20169 yr Seria twardowskiego najlepsza i przyjemnie sie to wszystko oglada.Czasami czlowiek sie dziwi ze to produkowane w Polsce. I jaka to mila odmiana od tych z(pipi)anych polskich komedii.
December 13, 20169 yr Mój ranking: Twardowski, Bazyliszek, Jaga, Smok w ogóle mi się nie podobał. Liczę na pełnometrażowe wydanie, zwłaszcza że części świetnie się uzupełniają. No i następny w kolejce Perun. Co do porównania do superbohaterów, lekko z dupy. Bardziej porównałbym produkcje do serii komiksów Fables, z tym, że występują tu fantastyczne postacie na wskroś polskie.
December 27, 20169 yr Mój ranking: Twardowski, Bazyliszek, Jaga, Smok w ogóle mi się nie podobał. Liczę na pełnometrażowe wydanie, zwłaszcza że części świetnie się uzupełniają. No i następny w kolejce Perun. Co do porównania do superbohaterów, lekko z dupy. Bardziej porównałbym produkcje do serii komiksów Fables, z tym, że występują tu fantastyczne postacie na wskroś polskie. Tak jak piszesz. Pierwsza część Twardowskiego bardzo na tak, reszta trochę odstaje. Ale przyjemnie się ogląda.