Opublikowano 18 stycznia 20178 l Gracie? Dziś, kiedy rynek gier komputerowych zrobił ogromny krok w tył, serwując nam 2 dobre gry w przeciągu 4 lat, nie będące kaszniastymi remejkami, planszówki jakoś wypłynęły i stały się bardzo popularne nie tylko w kręgach gości z długimi, tłustymi włosami, krzywymi zębami i w koszulkach Judas Priest. Przynajmniej mają pudełka, a nie, że tracisz tylko miejsce na dysku twardym po czym kasujesz i zapominasz. Ja ostatnio zacząłem się jarać. Kupiłem se magie i miecza z wszystkimi dodatkami i giercuję z moimi znajomymi nerdami przy piwerku. Gracie? Lubicie? Temat do skasowania? Edytowane 18 stycznia 20178 l przez gekon
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Jest taki temat na pewno w tym dziale, ba! Nawet pamietam ze juz byl zaklady ze 2-3 razy nowy i scalany. http://www.psxextreme.info/topic/80280-gry-planszowe/
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Wejdz na forum gry-planszowe.pl Forum ma prawie 20 000 zarejestrowanych userów i pewnie 3x tyle czytających