Opublikowano 9 września 20177 l No i dupa, DC zrobiło dobry film, Marvel zrobił słaby serial, świat stanął na głowie. :(
Opublikowano 22 września 20177 l Co raz więcej głosów jest, że będzie tylko jeden sezon. Nawet reklamują to jako "complete series". Ale to będzie kupsztal.
Opublikowano 22 września 20177 l No, na Metacritic mocne 35 punktów na 100. Napiszę od razu, 4. sezon Gotham > Inhumans.
Opublikowano 27 września 20177 l Nowy trailer https://www.youtube.com/watch?v=eHq6ZA6uKOg Edytowane 27 września 20177 l przez sprite
Opublikowano 30 września 20177 l Sezon właśnie ruszył z dwoma odcinkami na starcie. Jak ktoś to obejrzy to niech zda relację, bo oceny są żenujące xdd
Opublikowano 30 września 20177 l Po pierwszym zdjęciu pisałem już, że to będzie tragedia. Może Hejas ogląda? To będzie dużo lepsze, niż się wszystkim wydaje. Zapamiętajcie moje słowa.
Opublikowano 30 września 20177 l Autor Krytyka zalewa serial i szczerze powiedziawszy spróbuję obejrzeć cały sezon bo ciekawi mnie co poszło nie tak skoro nawet Iron Fist nazywany jest "Obywatelem Kane'em" przy Inhumans.
Opublikowano 2 października 20177 l Po pierwszym zdjęciu pisałem już, że to będzie tragedia. Może Hejas ogląda? To będzie dużo lepsze, niż się wszystkim wydaje. Zapamiętajcie moje słowa. Nawet ja nie oglądam. :(
Opublikowano 2 października 20177 l Nikt nie chce marnować życia na tego crapa. Niech już tak zostanie.
Opublikowano 2 października 20177 l Zmarnowałem półtorej godziny na ten paździerz i więcej nie zamierzam.