Skocz do zawartości

Monster Hunter Generations Ultimate (SWITCH)

Featured Replies

Opublikowano

A skąd poznać, że broń ma status, np paraliżujący? Bo zawsze tylko element widzę jak kupuję.

• Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 37,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD dla kogo jest ta gra? Dla biednych ludzi bez platformy gdzie dostępny jest mh world?

• Sztywno jest. Z MHXX do World przestawiłem się naturalnie. Moveset większości broni w World jest podobny z drobnymi smaczkami i usprawnieniami wziętymi właśnie od styli z Generations. Strasznie s

• Ja już nie zamierzam wracać do monsterów na poprzednim silniku, a byłem w(pipi) sceptyczny względem MHworld. To jest bieda systemowa i grając czuję się jak upośledzony. MHXX mam na 3dsie prz

Opublikowano

To jest w tym samym miejscu co element ale rzeczywiście thunder i paraliż można pomylić:

latest?cb=20100610150929 latest?cb=20160102000529

Opublikowano

Gdzie jest arena?Muszę ją jakoś odblokować?Chodzi o tą treningową?

Opublikowano

W gathering hubie stoi/hunters hubie czy jak tam to się zwie stoi arena instructor i on ma questy na arenie.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja pier.dole- patrzę i 93 potwory :woot: to chyba można uznać za najbardziej kompletna pod względem potworów część co? Każdy znajdzie chyba swojego ulubienca.