Skocz do zawartości

Metroid: Samus Returns

Featured Replies

• Odpowiedzi 136
  • Wyświetleń 43 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Placeholder. Polecam załączyć powiadomienie o zmianie statusu :)

Opublikowano

Preordery już zaczynają pojawiać się w większych krajach Europy, także panowie trzeba być w gotowości :ogor:

Opublikowano

To wiem, pytałem w kontekście preorderów w reszcie Europy. Wczoraj chyba gdzieś na reddicie widziałem info, że były chyba na hiszpańskim Amazonie, ale wszystkie poszły oczywiście.

Nie znoszę tego stresu z preorderami na limitowane rzeczy, sklepy powinny podawać z wyprzedzeniem info kiedy rusza możliwość składania zamówień :/ Jeszcze na Ultimie ten watcher jest kompletnie nieprzydatny bo wysyła info raz dziennie jeżeli były jakieś zmiany, a nie tak, że od razu :/

Opublikowano

spoko, w polszy dostaniesz, musisz tylko pilnowac ultimy i kiga ;) tudziez powerplaya jak beda mieli 

Opublikowano

Chmurka trzeba wierzyć. Jakby co bierzemy pod 2 zamówienia, to się koledze z forum odda. Muszę to mieć, morph balla wsadzę sobie w odbyt.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kupię 1szt. i nie rozpakuję z folii <gruby_kolekcjoner>

Opublikowano

Może nie będzie tak źle- limitka Zeldy BotW też szybko znikała a u nas można ją kupić nawet teraz. To samo nowy FE.

Opublikowano

Drogo, czekam na polskie pre-ordery, pewnie ruszą lada chwila.

Opublikowano

Lepiej mieć zaklepane drożej niż w ogóle.

..wszystkie sztuki już zeszły. W jakieś 5 minut.

Są dostępne znowu.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

no na spokojnie to już tak 2 tygodnie czekamy xd

Opublikowano

to poczekajcie sobie jeszcze chwile ;p nie ucieknie wam. chyba. ja tam bez stresu czekam :)