Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIGHTING LAYER EX

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Twórcy zapowiedzieli Arcade Mode, oraz trzy postacie. Sharon, Volcano Rosso i...fundament gier SNK Terry Bogard  ZObaczymy, może z tej gry jeszcze coś sensownego się wykluje...   edit: Side

• Taki Street Fighter EX bez postaci Capcomu. Nie podoba mi się bo widzę, że od czasów tej serii niewiele się zmieniło ;) Na szczęście to bardzo wczesna faza produkcji więc dopiero się okaże co ta gra j

• Gra ma się ukazać pod koniec czerwca na Ps4.   Dodali nową postać   więcej tutaj  http://shoryuken.com/2018/02/26/fighting-ex-layer-set-to-release-by-end-of-june-2018-add

Opublikowano

Taki Street Fighter EX bez postaci Capcomu. Nie podoba mi się bo widzę, że od czasów tej serii niewiele się zmieniło ;) Na szczęście to bardzo wczesna faza produkcji więc dopiero się okaże co ta gra jest warta. Niepokoi trochę ten system perków.

Opublikowano
  • Autor

Taki Street Fighter EX bez postaci Capcomu. Nie podoba mi się bo widzę, że od czasów tej serii niewiele się zmieniło ;) Na szczęście to bardzo wczesna faza produkcji więc dopiero się okaże co ta gra jest warta. Niepokoi trochę ten system perków.

Dobrych bijatyk nigdy za wiele :) Mogliby dać jako bonus Fighting Layer (arcade). Ciekawe czy postacie z FL będą w tej grze. 

Opublikowano

Dobija przykry fakt bo widać, że mają chęci ale jak sami mówią nie mają kasy. Z tego co słyszałem to na start ma być tylko 10 postaci. Trzymam kciuki bo takie inicjatywy zasługują na rozgłos.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fuudo i Nemo zostali zaproszeni na pokazowe mecze w aktualną wersję gry. Nie wiem jak Wam ale dla mnie bardzo słabo to wygląda.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra ma się ukazać pod koniec czerwca na Ps4.

Dodali nową postać

Shadowgeist EX Fighting Layer Announcement Featured Image

więcej tutaj 

http://shoryuken.com/2018/02/26/fighting-ex-layer-set-to-release-by-end-of-june-2018-adds-shadowgeist-to-its-roster/

Pewnie kiedyś kupię żeby to sprawdzić chociaż gra wygląda na typową kategorię B. Nie podoba mi się system walki ani animacja postaci. Niemniej to Arika i należą im się brawa za odwagę.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odwołuję to co napisałem. Poczekam na jakąś ostrą przecenę. Jakieś decki z kartami, (pipi)e móje dzikie węże.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Twórcy zapowiedzieli Arcade Mode, oraz trzy postacie. Sharon, Volcano Rosso i...fundament gier SNK Terry Bogard :obama: ZObaczymy, może z tej gry jeszcze coś sensownego się wykluje...

edit: Side tournament na tegorocznym EVO

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Oglądałem kilka filmików Maxa i wróciły wspomnienia z obcowania ze SF Ex Plus :D Na chwilę obecną cena odstrasza, ale fajnie, że powróciły te postacie.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
W dniu 9.06.2018 o 16:12, ornit napisał:

Odwołuję to co napisałem. Poczekam na jakąś ostrą przecenę. Jakieś decki z kartami, (pipi)e móje dzikie węże.

Masz teraz wersje light za 77zł i zwykła za 146zł