August 9, 20177 yr Taki Street Fighter EX bez postaci Capcomu. Nie podoba mi się bo widzę, że od czasów tej serii niewiele się zmieniło ;) Na szczęście to bardzo wczesna faza produkcji więc dopiero się okaże co ta gra jest warta. Niepokoi trochę ten system perków.
August 9, 20177 yr Author Taki Street Fighter EX bez postaci Capcomu. Nie podoba mi się bo widzę, że od czasów tej serii niewiele się zmieniło ;) Na szczęście to bardzo wczesna faza produkcji więc dopiero się okaże co ta gra jest warta. Niepokoi trochę ten system perków. Dobrych bijatyk nigdy za wiele :) Mogliby dać jako bonus Fighting Layer (arcade). Ciekawe czy postacie z FL będą w tej grze.
August 9, 20177 yr Dobija przykry fakt bo widać, że mają chęci ale jak sami mówią nie mają kasy. Z tego co słyszałem to na start ma być tylko 10 postaci. Trzymam kciuki bo takie inicjatywy zasługują na rozgłos.
September 22, 20177 yr Fuudo i Nemo zostali zaproszeni na pokazowe mecze w aktualną wersję gry. Nie wiem jak Wam ale dla mnie bardzo słabo to wygląda.
February 26, 20187 yr Gra ma się ukazać pod koniec czerwca na Ps4. Dodali nową postać więcej tutaj http://shoryuken.com/2018/02/26/fighting-ex-layer-set-to-release-by-end-of-june-2018-adds-shadowgeist-to-its-roster/ Pewnie kiedyś kupię żeby to sprawdzić chociaż gra wygląda na typową kategorię B. Nie podoba mi się system walki ani animacja postaci. Niemniej to Arika i należą im się brawa za odwagę.
June 1, 20187 yr https://shoryuken.com/2018/06/01/release-date-confirmed-fighting-ex-layer-hits-playstation-4-on-june-28/ 28 czerwca gra ląduje na Ps4. Szkoda tylko, że chyba będzie dostępna jedynie wersja cyfrowa. Gra prezentuje się trochę szajsowo ale kupię bo warto wspierać takie inicjatywy.
June 9, 20187 yr Odwołuję to co napisałem. Poczekam na jakąś ostrą przecenę. Jakieś decki z kartami, (pipi)e móje dzikie węże.
August 5, 20186 yr Twórcy zapowiedzieli Arcade Mode, oraz trzy postacie. Sharon, Volcano Rosso i...fundament gier SNK Terry Bogard ZObaczymy, może z tej gry jeszcze coś sensownego się wykluje... edit: Side tournament na tegorocznym EVO Edited August 5, 20186 yr by ornit
August 5, 20186 yr Oglądałem kilka filmików Maxa i wróciły wspomnienia z obcowania ze SF Ex Plus Na chwilę obecną cena odstrasza, ale fajnie, że powróciły te postacie.
September 5, 20186 yr W dniu 9.06.2018 o 16:12, ornit napisał: Odwołuję to co napisałem. Poczekam na jakąś ostrą przecenę. Jakieś decki z kartami, (pipi)e móje dzikie węże. Masz teraz wersje light za 77zł i zwykła za 146zł