Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Nie chodzi o odbijanie piłeczki, maestro - za RE zawsze szacunkiem się płaci :sir:

Gram w Cupheada, a tu nagle kolejna bomba spuszczona... Dziękuję!

vE9F5DJ.png

Ostatnie dwa gifty z mojej strony zostały wysłane - zostało mi kasy na czynsz i rachunki, więc już raczej na nic mnie nie stać. Biorąc pod uwagę, że budżet zakładany został przekroczony srogo i tak nie jest źle. Przepraszam każdego, który nie dostał ode mnie prezentu w tym roku - nadrobię, obiecuję ;) Obdarowanym życzę miłych chwil przed monitorem, a sam kłaniam się w pas z saltem i fikołkiem, dziękując za wspaniałe prezenty :) Zayebiste forum, zayebiści ludzie, zayebisty klimat. Oby za rok było jeszcze lepiej! :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 81,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

A miało być totalnie po emocjach :obama: 

bastion.png

Piękne dzięki Panie Hum.

Opublikowano

zfo9Z2O.png

troyandabed.gif

najs, dzieki!

BTW kto ma bad company 2? Rok temu byø za 2$ i dostalem go od rajosa. Ostatnio kilka osob odezwalo sie, aby pograc. chetni dajcie znac tu albo w temacie o grze to sie ustawimy na najlepszy dubing w grach ;)

Opublikowano

HJWX7Be.png

Dziękuję za piękną gierkę Bzduras :)

Opublikowano
  • Autor

Po swietach trzeba bedzie zalozyc jakis Forumkowy Fundusz wsparcia dla bezdomnych :kaz:

Alez piekne gifty :banderas:

Opublikowano

zaraz mogę założyć jakąś zrzutkę na wspieram to albo na zrzutka.pl zeby zdobyc fundusze do wyzywienia tych kilku biedaków, łącznie ze mną :yao: 

Opublikowano

Stona jeszcze nie skończył :) Dzięki wielkie! A co do miejsca na liście to od 20 w dół są tytuły równoważnie pożądane przeze mnie - za dużo mam GOTY na liście żeby je pozycjonować. Nie mówiąc o tym, że zrobiliście mi na niej totalną czystkę :obama:
06264b1245b88f6adf93213faefa444b.jpg

Opublikowano

Bastion... Transistor... wiecie co dalej robic. :)

Opublikowano

:notsure: Chłopaki, on chyba nas wyzywa.

:yakubu:

Opublikowano

nowy user, chwali nas i w profilu podany tylko profil steam ze skromna acz sensowna wishlista :notsure: no po co tak kombinować, jak można po prostu poprosić o nr 1 :yakubu: 

Opublikowano

To nawet ja nie próbowałem być aż tak subtelny :V

Opublikowano

Ja tu nowy jestem, kumpel mi powiedział że wy takie coś robicie i się zajarałem i wpadłem podziwiać, dzięki wam też zrobiłem komuś prezent jak jeszcze mnie na forum nie było :) odzyskałem wiarę w ludzi :)

Opublikowano

To jest dopiero partyzant :yakubu:

Opublikowano

Uuuu zataczamy coraz szersze kręgi. Dobrze,  w przyszłym roku jest szansa na kolejne rekordy. :obama:

Opublikowano

No panowie i panie powoli zbliża się wieczorek. Pora na kolejne rozdawanko. :yakubu:

Opublikowano

Już ostatkiem sił rzuciłem czymś jeszcze, każdy następny gift grozi mi eksmisją albo brakiem wody w domu :reggie:

Opublikowano

Nie dziwota w sumie. Impet imprezy może w końcu się wyhamował. Niektórzy pewnie czekają jeszcze na nowy rok, co nie? :yakubu:

Opublikowano
  • Autor

Nic jeszcze nie doszlo do mnie Bzduras, napewno juz pusciles tego gifta? :yakubu: