Jump to content

Pizza Connection 3

Frantik

Recommended Posts

Posted (edited)

Pamiętacie,w wielu kręgach kultowy, tycoon Pizza Connection, u nas znany bardziej jako Pizza Syndicate? Za dzieciaka zagrywałem się ostro rozbudowując własną pizzerię, bawiąc się w marketing oraz mniej i bardziej uczciwe zwalczanie konkurencji. :D Pamiętam, że giereczka obfitowała w naprawdę niezły humor oraz sporą miodność.

Już niedługo, bo 14 marca 2018, będzie nam dane zagrać w część trzecią cyklu, która ma być wierna pierwowzorowi. W drugą odsłonę chyba nie grałem, acz podobno była dość słaba.

http://store.steampowered.com/app/588160/Pizza_Connection_3/

Edited by Frantik
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Druga część była według mnie nie tyle słaba, co po prostu inna. Miała mniej kreskówkowy klimat ale nie zmieniło to faktu, że miała w sobie to coś co przyciągało na wiele godzin.

Na trzecią część czekam chociaż takie wskrzeszenia po wielu latach sprawiają, że ze spokojem poczekam na wydanie i opinie.

Posted (edited)

To była jedna z nielicznych gier które kupiłem (co w tamtych czasach było nie lada wydarzeniem). Napaliłem się po recenzji w CD-Action, zainstalowałem i przekonałem się, że nie warto kupować gier w sklepie ;-)

Gra mnie nużyła, misje "gangsterskie" były męczące, a gra raczej nie miała za dużo do pokazania. 

Edited by Shankor
Posted

Z pierwszą częścią mam pozytywne odczucia, trochę czasu za dzieciaka przy niej spędziłem. Zobaczymy co zrobią z trójką, choć raczej ciężko będzie przykuć graczy do ekranu, zwłaszcza tych nowych. 

• 3 months later...