Frantik 2600 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 (edited) Pamiętacie,w wielu kręgach kultowy, tycoon Pizza Connection, u nas znany bardziej jako Pizza Syndicate? Za dzieciaka zagrywałem się ostro rozbudowując własną pizzerię, bawiąc się w marketing oraz mniej i bardziej uczciwe zwalczanie konkurencji. Pamiętam, że giereczka obfitowała w naprawdę niezły humor oraz sporą miodność. Już niedługo, bo 14 marca 2018, będzie nam dane zagrać w część trzecią cyklu, która ma być wierna pierwowzorowi. W drugą odsłonę chyba nie grałem, acz podobno była dość słaba. http://store.steampowered.com/app/588160/Pizza_Connection_3/ Edited December 6, 2017 by Frantik Quote
Kagain 3 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Druga część była według mnie nie tyle słaba, co po prostu inna. Miała mniej kreskówkowy klimat ale nie zmieniło to faktu, że miała w sobie to coś co przyciągało na wiele godzin. Na trzecią część czekam chociaż takie wskrzeszenia po wielu latach sprawiają, że ze spokojem poczekam na wydanie i opinie. Quote
Shankor 1666 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 (edited) To była jedna z nielicznych gier które kupiłem (co w tamtych czasach było nie lada wydarzeniem). Napaliłem się po recenzji w CD-Action, zainstalowałem i przekonałem się, że nie warto kupować gier w sklepie ;-) Gra mnie nużyła, misje "gangsterskie" były męczące, a gra raczej nie miała za dużo do pokazania. Edited December 6, 2017 by Shankor Quote
lukas_k96 336 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Z pierwszą częścią mam pozytywne odczucia, trochę czasu za dzieciaka przy niej spędziłem. Zobaczymy co zrobią z trójką, choć raczej ciężko będzie przykuć graczy do ekranu, zwłaszcza tych nowych. Quote
Frantik 2600 Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 (edited) Gierka wyszła wychodzi jutro. Są pierwsze recenzje: https://www.eurogamer.pl/articles/2018-03-21-pizza-connection-3-recenzja Edited March 21, 2018 by Frantik Quote
Recommended Posts