kermit 6998 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Kolejny wieczór spędzony z gra i musi dostac swój temat. Jutro sie rozpisze ale na ten moment pe-tar-da :] Quote
kermit 6998 Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 (edited) heven juz nie żył, zostaly sekundy do odlotu kapsuły wokół bylo miliard obcych a kapsula wylądowała w jakimś chuyowym położeniu, mimo wszystko udalo się mimo poziomu trudności challenging i to tylko we 2 a tutaj dzien jak co dzien czyli horda ktora zaskoczyła nas gdzies w tunelu i trzeba bylo sobie przeżyć :3 Edited March 8, 2018 by kermit 2 Quote
kubson 3189 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 pogralem chwile w triala i calkiem przyjemna, jak nadrobie zaleglosci to pewnie lykne Quote
hav7n 5936 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 (edited) Giera pod coopa czysty miod. Mamy cztery klasy krasnoludow, z kermitem gramy kombinacje Gunner+ Inzynier i sprawdza sie super nawet w trudniejszych misjach na cztery osoby xd. Gra jest w preview ale z technologicznej strony wszystko jest ok. Wczoraj ani razu nie zerwalo nam polaczenia, zero spadkow fpsow nawet przy wysypie robali, gra jest podpakowana pod KOXA. Masa upgradow broni + kosmetyka. Jest na co wydawac kredyty chociaz czasami balans wydaje sie troche skopany - latwiejsza misja na dwie osoby byla naprawde latwa. Od groma surowcow i male wyzwanie w walce ale odpal misje na challenging i z doopy robia ci jesien sredniowiecza. Chyba z 10 minut krazylismy po jaskini i zero surowcow do kopania, a po dwoch falach nie mielismy juz ammo Edited March 9, 2018 by hav7n Quote
blantman 5780 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 dwa ważne pytania co op do ilu osób? Czy lepsze od Wildlands w co opie? Quote
hav7n 5936 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 (edited) 4 tak albo w sumie - to inny rodzaj gry ale tez sie fajnie kopie w coopie :lakpa: Edited March 9, 2018 by hav7n Quote
Vexilium 425 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Wciągnąłem się w gierkę w trakcie okresu próbnego i ją zakupiłem Fajny co-op z prostymi zasadami i kilkoma poziomami trudności. Po zakupie na Xbox Live gra jest też dostępna na PC dzięki usłudze Play Anywhere, chodzi w 50-60 FPS nawet na średnim sprzęcie. Mam nadzieję, że w przyszłości dodadzą nowe tryby i kolejne frakcje wrogów, co powinno urozmaicić rozgrywkę. Quote
Vexilium 425 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Tak, ale tylko między Xboxem a wersją Windows 10, Steam nie jest wspierany. Szkoda, bo podbiłoby to bazę graczy. Quote
blantman 5780 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 przekonaliście mnie ściągnę demo w weekend i obadam Quote
kermit 6998 Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 pocisnelismy dzis z @hav7n i tym razem testowalismy crossplay pc-xbox twórcy świetnie rozwijaja gierke, duzo nowych fajnych patentów, jakies jaja ktore trzeba szukac przez radar poukrywane w ścianach, nowe stwory które porywaja cie pod sufit i bez kumpla jest śmierć, pulapki jak elektryczne krysztaly... do tego cala masa ekonomii, jakies wymiany krysztalow, upgrady, perki, levele i nowe misje.. ehh i pomyśleć ze to tworcy bardzo dobrego max the curse of the brotherhood ktorych ms mial w garści i ich olał naprawdę swietne studio i wyborny coop <3 1 1 Quote
hav7n 5936 Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 (edited) Wspaniała gra pod coopa, te emocje gdy wbiegliśmy do kapsuły 5 sekund przed czasem Az się spociłem. Super giera jest rozwijana, tylko trochę kuleje balans rozgrywki i ekonomia. Na nizszym poziomie trudności jest spoko ale jeden wyżej już leżymy po jednej fali robali Co do wymiany surowców na kasę i upgrady to trzeba tego dużo, bardzo dużo więc nic tylko grać. Edited October 14, 2018 by hav7n 1 Quote
ASX 14810 Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Miło słyszeć że gierka jest dobrze rozwijana. Szkoda że nie mam jej w GamePassie, ale kiedyś kupie i zagram z dziewczyną, wierze! Quote
kubson 3189 Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 trial byl bardzo fajny, hmm moze skusze sie na fula Quote
hav7n 5936 Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Wczoraj zrobilismy nawet misje fabularna ktora troche sie roznila od normalnego ''idz i wykop 200 krysztalow xyz''. Musielismy odszukac dwa roboty do przenoszenia surrowcow, potem czesci aby je naprawic, eskorta do kapsuly ratowniczej ktora tez byla rozyebana na srodku mapy wiec naprawa, tankowanie i to wszystko pod napotem kilku fal robali. Bardzo fajnie rozwijana gierka 1 Quote
kermit 6998 Posted October 20, 2018 Author Posted October 20, 2018 no dobre to bylo, z przyzwyczajenia idziemy po kryształy a tu trzeba naprawic 2 muły + horda przy tankowaniu kapsuły ratunkowej dodatkowo trzeba powiedziec ze gunplay jest naprawdę bardzo spoko, wzmocniłem miniguna i sieje porzoge az milo Quote
Hum 3700 Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 [sprawdza cenę gierki] No trochę nahajpowaliście, nie powiem. Quote
Guest Rozi Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Gierka od 1 do 4 graczy, w której wcielamy się w krasnoludów-górników, udajemy się na misję w proceduralnie generowanych jaskiniach, wydobywamy minerały, zabijamy robale (jak w Starship Troopers), eskortujemy robociki, budujemy rafinerie i wiele innych rzeczy. Znacie? Graliście? Dla mnie jedno z większych odkryć ostatnich lat w gatunku indie, w kooperacji miażdży totalnie i nie nudzi. Quote
ASX 14810 Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 jest już temat co do gry, to znam ją od dawna, ale jakoś mnie nie porwała Quote
Figuś 21330 Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Pograłem i w coopie świetna zabawa, Jak macie w znajomych Yano to chętnie z wami pogra bo napierdala w to cały czas. Quote
Recommended Posts