Opublikowano wczoraj o 08:38 1 dzień Autor 4 minuty temu, easye napisał(a):@Daffy - a które Mario Party dla Ciebie było najfajnieszje?Obecnie Mario Party Superstars jest na proimce, pisałeś, ze nei ma tam gier ruchowych, ale w sumie dla mnie to plus ^^The best jest jamboree bo ma najwięcej treści, trybów, są mini gry ruchowe ale też i zwykle no i ma płatny update do switch 2 edition jako jedyny. Mimo tego że sam update jest zjebany wg mnie bo dzieli grę na dwie osobne (xd) to jeszcze bardziej rozszerza treść (dwa nowe tryby i parę mini gier na myszkę, głośnik i kamerkę)Superstars jest też fajny, zbiór best of z serii i nie ma gier ruchowych
Opublikowano wczoraj o 14:00 1 dzień jedyne co w rabitsach mi się nie podoba to latający framerate, tam chyba czasami nawet 30 fpsów nie ma
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor @easye na allegro jest promka na jamboree w edycji switch2 za 189pln, bierz i się nie zastanawiaj
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jamboree jest swietne jesli masz z kim grac. Spamowanie emotki BETRAYAL! po tym jak sie wbije komus noz w plecy zawsze bawi ;)Ja gralem z nieznajomymi i bardzo czesto w miejsce brakujacych zawodnikow gierka wrzucala boty a wtedy atmosfera leci na lebNa plus dosyc fajny tryb single.Na wielki plus ten tryb wyscigowy, zapomnialem nazwy.Same minigierki oczywiscie sztos tez
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Daffy napisał(a):@easye na allegro jest promka na jamboree w edycji switch2 za 189pln, bierz i się nie zastanawiajNo zobaczyłem po tym jak zamówiłem Superstars, ale tak jak mówiłem, dla mnie brak ruchowych mini gier to akurat zaleta, bo fajniej mi się gra z 6ciolatkiem bez tego, sprawdzę akurat w sylwestra i jak nie pyknie to zawsze mogę zwrócić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 46 minut temu, easye napisał(a):No zobaczyłem po tym jak zamówiłem Superstars, ale tak jak mówiłem, dla mnie brak ruchowych mini gier to akurat zaleta, bo fajniej mi się gra z 6ciolatkiem bez tego, sprawdzę akurat w sylwestra i jak nie pyknie to zawsze mogę zwrócić.Lepiej mieć do wyboru ruchowe niż ich nie mieć w ogóle wg mnie, tym bardziej że można w trybach zablokować ich pojawianie w rozgrywce. Godzinę temu, Ken Adams napisał(a):Jamboree jest swietne jesli masz z kim grac. Spamowanie emotki BETRAYAL! po tym jak sie wbije komus noz w plecy zawsze bawi ;)Ja gralem z nieznajomymi i bardzo czesto w miejsce brakujacych zawodnikow gierka wrzucala boty a wtedy atmosfera leci na lebNa plus dosyc fajny tryb single.Na wielki plus ten tryb wyscigowy, zapomnialem nazwy.Same minigierki oczywiscie sztos tezKoopathroon? To co z innymi ludźmi uczestniczysz w wyścigu i co chwilę masz mini grę? Mój ulubiony tryb na szybką rozgrywkę, do tego ludzi znajduje w chwilę Klasyczne Mario party online jest przydługie dla mnie po sieci. Dopiero w dodatku edycji switch2 dali opcje gry na 5 tur i tu już czas jest optymalny ale znowu ciężko znaleźć ludzi bo rozdzielili dodatek S2 i podstawową wersję gry na dwa osobne tytuły
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. a w Superstars sa jakies tryby szybkie, poza planszówkami?Dobra - już widzę, że można grać po prostu w mini gry, spoko!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Już nie pamiętam, coś17 minut temu, easye napisał(a):a w Superstars sa jakies tryby szybkie, poza planszówkami?Nie pamiętam, coś było ale nie tyle co w jamboree.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. https://youtu.be/_pf7Zp1_PqcTu mówi z kolei co innego, ze plansze ciut gorsze i mniej, ale mini gry najlepsze i wiecej, ech dobra, zobaczę czy w ogóle będzie zajawka na granie w to z synem.