SpacierShark123 1520 Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Panowie posiadam PSVR z pierwszej serii przez co VR blokuje mi HDR w giereczkach na PS4pro . Używa ktoś może Switch-a HDMI by rozwiązać ten problem? Szukam jakiegoś średniej półki z pilotem by działał z VR i HDR ale nie mam pojęcia , który będzie kompatybilny . W sieci polecają dostępne w US a nie widzi mi się ściąganie pudełeczka z amazona jeżeli u nas też jest spory wybór. Quote
Elitesse 382 Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 W dniu 15.06.2018 o 15:43, SpacierShark123 napisał: Panowie posiadam PSVR z pierwszej serii przez co VR blokuje mi HDR w giereczkach na PS4pro . Używa ktoś może Switch-a HDMI by rozwiązać ten problem? Szukam jakiegoś średniej półki z pilotem by działał z VR i HDR ale nie mam pojęcia , który będzie kompatybilny . W sieci polecają dostępne w US a nie widzi mi się ściąganie pudełeczka z amazona jeżeli u nas też jest spory wybór. W temacie o podłączeniu kina domowego poruszyłem ten temat: Mam podłączone dwie konsole i działa Quote
SpacierShark123 1520 Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Już dawno ogarnięte ale dzięki za odzew. Quote
vip77 254 Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Pochwal się co kupiłeś. Też się przymierzam do kupna i tak mijają, dni, miesiące. Quote
Recommended Posts