June 15, 20187 yr Panowie posiadam PSVR z pierwszej serii przez co VR blokuje mi HDR w giereczkach na PS4pro . Używa ktoś może Switch-a HDMI by rozwiązać ten problem? Szukam jakiegoś średniej półki z pilotem by działał z VR i HDR ale nie mam pojęcia , który będzie kompatybilny . W sieci polecają dostępne w US a nie widzi mi się ściąganie pudełeczka z amazona jeżeli u nas też jest spory wybór.
April 30, 20196 yr W dniu 15.06.2018 o 15:43, SpacierShark123 napisał: Panowie posiadam PSVR z pierwszej serii przez co VR blokuje mi HDR w giereczkach na PS4pro . Używa ktoś może Switch-a HDMI by rozwiązać ten problem? Szukam jakiegoś średniej półki z pilotem by działał z VR i HDR ale nie mam pojęcia , który będzie kompatybilny . W sieci polecają dostępne w US a nie widzi mi się ściąganie pudełeczka z amazona jeżeli u nas też jest spory wybór. W temacie o podłączeniu kina domowego poruszyłem ten temat: Mam podłączone dwie konsole i działa