Azarath 2 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Hey,wie ktoś może jak poradzić się z przyciskami R1 i L1? uderzyłem w umywalkę leciutko (na szczęście) gdy naciskam L1 to przycisk jak by lekko wciśnięty był,ale działa tak samo z przyciskiem z R1 też naciskam i też jest taki lekko wciśniety możecie mi powiedzieć jak to naprawić by nie zepsuć? Quote
Azarath 2 Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 żarty na bok.. po prostu chciałem skorzystać z kibla to wziąłem konsole by się nie nudzić przy sraniu.. powiem że nie tak fes wciśnięte tylko bardzo leciutko ,ale chciałbym naprawić da się? Quote
Kmiot 13999 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 A, przepraszam, mój błąd. Założyłem, że chodzi o pada, a nie PSP. Też chodzę srać z Vitunią/Switchem. Obejrzyj obudowę, czy nie pękła. Może rozkręć i zajrzyj do środka. Wątpię, aby ktoś miał jakąś skuteczną receptę na odległość bez fizycznego kontaktu i własnoręcznego obmacania konsolki. Quote
Azarath 2 Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 spoko dzięki za szybką odpowiedź na razie nic nie będę rozkręcał bo się boje że coś spierdziele ,działa to działa jest to nie odczuwalne Quote
Azarath 2 Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 po za tym nie zakładając nowego tematu wiesz jak kupować klasyki z psone na psp? Quote
Kmiot 13999 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Jakoś tak się złożyło, że nigdy nie miałem PSP, więc nie wiem jak to tam funkcjonuje. Quote
Recommended Posts