Opublikowano 14 listopada 20186 l Zacznę temat ku przestrodze, bo pomimo sporej ilości dobrego contentu, dział VR na PS Shopie kryje też tonę guwna. Mi nie podszedł Apollo Landing. Słaba grafika, nudne i w sumie nie ma co robić.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Inpatient - może nie ultracrap ale rozczarowanie na pewno bardzo krótki (4-5h) i bardzo mdły thrillerek który jest prequelem Until Dawn, storka jest mocno średnia, sama gra to walking sim z kilkoma straszakami po drodze. największy plus to rozpoznawanie mowy więc wybory dialogowe można powiedzieć zamiast wybierać Xem, fajna wkrętka. ale największy minus tej gry to widać że zakończenie przychodzi nagle i widać że było składane naprędce, tak jakby im nagle przycięło budżet i "chłopaki musimy tu uciąć content bo mamy deadline" - nie widziałem tak przyciętej fabułki nigdy, także jedyne wytłumaczenie to pogoń za terminami nawet jak jesteś maniakiem horrorów to Inpatienta możesz spokojnie pominąć, nic nie stracisz, ja niestety się uparłem :x
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Pewnie ze mozna pominąć bo i tak ten samo grajek będzie w plusie. Ogólnie jestem za tym zeby dodawali teraz co miesiąc jeden szpil z VR. Jakikolwiek, byłaby to spoko opcja.