Skocz do zawartości

Zbiórka na wózek dla Pana Sławomira

Featured Replies

Opublikowano

Cześć,

napisał do mnie Pan Sławomir. 

W wieku dwudziestu lat uległem wypadkowi złamania kręgosłupa w odcinku szyjnym. W wyniku urazu doznałem uszkodzenia rdzenia oraz porażenia czterokończynowego, co spowodowało u mnie całkowitą utratę czucia od mostka w dół i nie poruszam nawet ani jednym palcem przy obu dłoniach.

https://www.siepomaga.pl/slawomir-szymski?fbclid=IwAR2SSMm3z-mqgljFsgKNIVdBTlRSfH8Ejk-WXmMWZMCbK1kcZRyguUtA5Xg

Potrzebne są pieniądze na nowy wózek elektryczny. Stary jest już niezdatny do użytku, Sławomir przez rok nie może opuścić domu.  Opiekuje się nim schorowana matka. 

Więcej chyba nie trzeba pisać - pomóżmy facetowi. Brakuje kilkunastu tysięcy... Ale szybko się to uzbiera, tak jak @krupek pisał moze uda sie sprezentować nowy wózek na gwiazdkę.

Dziękuję.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli masz kontakt z panem Sławomirem napisz mu ze ottobock to szmelc nad szmelce i niech spojrzy na vermerieny.

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, Orzeszek napisał:

Jeśli masz kontakt z panem Sławomirem napisz mu ze ottobock to szmelc nad szmelce i niech spojrzy na vermerieny.

Nie mam.

Opublikowano

To jak do ciebie napisał? :philosoraptor:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No właśnie. Jestem za tym żeby wrzucać tu linki do osób, które się zna/ich rodziny, a nie „pan Sławomir x potrzebuje wózek”. No wystarczy wejść na jakaś stronę typu się pomaga i tam sporo osob potrzebuje pomocy. Zaraz chyba założę topić o schronisku dla zwierząt, które prowadzi znajoma. Byłem tam dzisiaj i jest mi w (pipi) przykro po tej całek wizycie:/