KotFilemon 0 Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat, że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu, to każe mi zainstalować aplikację Spotify, i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić? Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać, bo to by napewno pomogło. Quote
KotFilemon 0 Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 W dniu 2.05.2019 o 23:27, KotFilemon napisał: Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat, że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu, to każe mi zainstalować aplikację Spotify, i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić? Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać, bo to by napewno pomogło. POMOCY!!! Czy nikt nie chce mi pomóc??? Quote
Square 8902 Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Zrób odbudowę bazy danych albo odłącz pleja ok prądu na chwilę i wtedy spróbuj. Quote
Fanek 674 Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 (edited) Zobacz w opcjach USŁUGI tam gdzie odnawia się automatycznie PS+, czy nie trzeba zaakceptować czegoś od SPOTIFY. Wczoraj pierwszy raz włączyłem od dłuższego czasu i mnie pytał "next next accept" Nie masz w tym menu gdzie są streaming i zdjęcia ikonki SPOTIFY ? myśle, że gdzieś musisz mieć przejrzyj na spokojnie wszystko Napisz czy coś pomogło Edited May 4, 2019 by Fanek Quote
Recommended Posts