Jump to content

Nie mogę pobrać Spotify

Recommended Posts

Posted

Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat,  że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu,  to każe mi zainstalować aplikację Spotify,  i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić?

Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać,  bo to by napewno pomogło.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
W dniu 2.05.2019 o 23:27, KotFilemon napisał:

Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat,  że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu,  to każe mi zainstalować aplikację Spotify,  i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić?

Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać,  bo to by napewno pomogło.

POMOCY!!! Czy nikt nie chce mi pomóc???

Posted (edited)

Zobacz w opcjach USŁUGI tam gdzie odnawia się automatycznie PS+, czy nie trzeba zaakceptować czegoś od SPOTIFY.

Wczoraj pierwszy raz włączyłem od dłuższego czasu i mnie pytał "next next accept"

Spotify-PS4-567273.jpg

Nie masz w tym menu gdzie są streaming i zdjęcia ikonki SPOTIFY ?  myśle, że gdzieś musisz mieć przejrzyj na spokojnie wszystko

Napisz czy coś pomogło

Edited by Fanek