Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poradniki do trofeów [kanał Youtube]

Featured Replies

Opublikowano

Witam szanownych Forumowiczów!

Jestem użytkownikiem forum PSXEXTREME od prawie pół roku. Jest to zdecydowanie jedno z najlepszych for w Polsce, jeśli chodzi o szeroko pojętą tematykę gier. Cieszę się, że mogę tu być :-)

Postanowiłem stworzyć kanał poradnikowy do trofeów.  Odblokowałem wiele trudnych trofeów (m. in. Ninja Gaiden 3 - 100% trofeów) i postanowiłem zacząć się udzielać :-) Filmiki są z angielskimi napisami, opisy (deskrypcje) po polsku. W przyszłości dodam jeszcze opisy w języku japońskim. Tworzenie dobrych jakościowo filmików to ogromny pożeracz czasu, ale jeżeli mogę pomóc chociaż jednej osobie, to jest to gra warta świeczki ^0^

Jeśli chodzi o gry - lubię te "trudne". Bijatyki, RPG (a w szczególności jRPG), przygodówki, gry akcji, a nawet logiczne. Jestem entuzjastą Japonii i szachów (zwłaszcza typu blitz).

Zapraszam wszystkich zainteresowanych na mój kanał. Odpowiadam na pytania i komentarze. Konstruktywna krytyka jest zawsze w cenie. Dzięki za uwagę i do zobaczenia online! ^0^ Happy hunting!

• Wyświetleń 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi