Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nacon wymiana gałki na gładką

Featured Replies

Opublikowano

Witojcie,

Mam taki mały problem z kontrolerem Nacon Revolution Unlimited natury. Do zestawu dołączyli gałki wymienne. Są wklęsłe, ale ze swoistym grawerunkiem, widać je na tym zdjęciu:

Spoiler

shopping?q=tbn:ANd9GcTQVtEbxjBURq9mefthq

Problem w tym, że te gałki są bardzo chętne na kurz, który jak się zaplęgnie to ciężko go wydostać. Próbowałem głównie sprężonym powietrzem i część się wydostaje, część nie. Pół biedy z tym grawerunkiem, ale większy problem jest z tymi wypustkami (to zdjęcie po lewej to jakiś fejk, te dziurki nie są takie duże).
Najchętniej bym zakupił takie gładkie wklęsłe gałki (takie jak ta 2 od góry, ale wklęsłe), coś na zasadzie tego co było w padzie od Xboxa 360. Tylko pytanie: gdzie takie coś kupić? Szukałem i nie znalazłem.
Albo może ktoś zna jakiś sposób jak się pozbyć takiego brudu. Dla dobra ogółu nie załączam zdjęć :D

Mógłbym jeszcze przejechać szlifierką kantową , żeby to wyrównać, ale wolałbym nie :touche::bomb_ie:
Czy ktoś się spotkał z tym problemem?

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• o widzisz, nie znałem tego. Jak gdzieś zobaczę to spróbuję, co się może stać, w końcu i tak jest usyfione

Opublikowano

Są takie gluty do czyszczenia np. klawiatury, nawiewów w aucie, dopasowują się w różne zakamarki

Znalezione obrazy dla zapytania glut do czyszczenia

Opublikowano
  • Autor

o widzisz, nie znałem tego. Jak gdzieś zobaczę to spróbuję, co się może stać, w końcu i tak jest usyfione :kaz:

Opublikowano

I jeszcze elektryczna szczoteczka do zębów. Sam mam jedną do czyszczenia gratów.