June 28, 20205 yr Hej, Czy ktoś z was posiada ewentualnie słyszał opinie o stacjach dokujących 2w1 z allegro? Za cenę 80 złotych mam i podstawkę pod PS4 i ładowarkę do padów. Wybierając oryginalne rozwiązania sony wyniesie pewnie ponad 200 zł. Pytanie o jakość tego? Czy konsola jest dobrze chłodzona w podstawce itp. ? Edited June 28, 20205 yr by damianKr
August 2, 20205 yr Odkupuję stary temat, ale ku przestrodze. Zewnętrzne ładowarki do padów często ładują za szybko i zużywają baterie w padach. Jeszcze gorzej, jak się tak naładowane już pady zostawia na ładowarce na całe dni. Edited August 2, 20205 yr by C1REX
August 2, 20205 yr Ja miałem oryginalną Sony i chyba jedyny godny polecenia produkt, pady ładowane tylko na niej cały czas na ładowarce jak nie grałem i żywotność baterii padów była bardzo dobra. V1 ogólnie miały chvjowe baterie, ale V2 po trzech latach trzymały prawie tak samo jak nowe
August 2, 20205 yr 21 minut temu, Figuś napisał: Ja miałem oryginalną Sony i chyba jedyny godny polecenia produkt, pady ładowane tylko na niej cały czas na ładowarce jak nie grałem i żywotność baterii padów była bardzo dobra. V1 ogólnie miały chvjowe baterie, ale V2 po trzech latach trzymały prawie tak samo jak nowe No ja mam tak baterie v2 w dwóch padach rozwalone. Dostałem taką ładowarkę za free z konsolą. Wymieniłem baterie na nowe z ebaya i padaka. Nowe nie trzymały mocy nawet 5min. Teraz mam dwa pady na kablu ze specjalnym uchwytem, by ten kabel się nie ruszał. Edited August 2, 20205 yr by C1REX