Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NieR Re[in]carnation

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Drop jest z dupy, 2 tygodnie farmiłem ostatni item. Upierdliwe, zaczynasz quest, jak do bossa nie wypadnie to quit i zaczynasz od nowa.

• Odpowiedzi 338
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie zmiany na plus ułatwiające życie

257950501_404089061421079_265595282272643172_n.thumb.jpg.270cee82bde54beabd2762f4145d1abc.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Gracie panowie jeszcze? Jutro kolejna wieza, powinno byc latwiej bo rozdawali darmowe bronie z light no i weszły drzewka skilli.

Opublikowano
  • Autor

Nowe story z nowymi postaciami niedlugo, wiec jakas odskocznia od tego daily i farmienia.

Opublikowano

Też już robię tylko daily. Kryształki już żydzą na maxa albo robią sumonny tylko za płatne więc niech spierdalają xD

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, Pupcio napisał:

Też już robię tylko daily. Kryształki już żydzą na maxa albo robią sumonny tylko za płatne więc niech spierdalają xD

Dorzucili ostatnio wyzszy poziom trudnosci na dalszych chapterach story i wpadlo 10k kryształów. Szkoda tylko, ze gowno mi leci, 70 summonow na swiatecznym bannerze i nic.

Opublikowano

Mi dziewczynka wydropiła A chciałem stworka   :/

Opublikowano
  • Autor

Bez 60k gemów już więcej nic nie summonuje bo pizda. Czekam teraz na te łysą, mam już 50k zachomikowane.

No i to nowe story się przyda, bo poza farmienie drzewka umiejetnosci to nie mam zbyt wiele do roboty.

Przechwytywanie.thumb.JPG.de5eabb133b48ab6fdabaa2a391492b7.JPG

Opublikowano

Będzie miała lepsze leczenie? Bo jedną lepszą łysą już mam wymaksowaną, nieoceniona przy trudniejszych bitkach jest. Za to 0 kompletnie mi nie podpasowała, wypyerdlala z teamu przy najbliższej lepszej okazji

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Będzie miała lepsze leczenie? Bo jedną lepszą łysą już mam wymaksowaną, nieoceniona przy trudniejszych bitkach jest. Za to 0 kompletnie mi nie podpasowała, wypyerdlala z teamu przy najbliższej lepszej okazji

Cytat

Her character skill has a gauge level A.
4 x 55% damage to a single target, heal all allies for 10% for 5 turns, and removes 1 debuff.

Passive ability 1: increase all allies HP by 10%
Passive ability 2: equipped wind weapon status increased by 40%

heal spoko, ale najwazniejsze to usuwanie debuffów, szczegolnie blind wkurwia.

Ja uzywam nadal łysej 3* bo tej 4* nadal nie mam xd

Zero wymaksowałem, ale jej skill chujowy jest, to fakt.

Opublikowano

O to trzeba polować na tego nowego łysiaka

Opublikowano
  • Autor

Z poprzednią wieżą jebalem sie z tydzien i przeszedłem dopiero jak wprowadzili drzewka skilli, tutaj ez z healerami

Screenshot_20211209-202250_NieR.thumb.jpg.6fa19d15914abe47a901faacfa95e750.jpg

Opublikowano

To gówno coś daje? Czy to tylko ma pokazać że jest się koksem i skończyło wieże?

Opublikowano
  • Autor

Chyba tylko satysfakcje, ze ukonczyles cos trudnego xd

Opublikowano
  • Autor

Juz jutro nowe story, nie spodziewalem sie tak szybko

Opublikowano
  • Autor

Nowy chapter w końcu dali po dwóch próbach xd

Opublikowano

Zrobione więc znowu kilka tygodni/miesięcy Nic nie mam do roboty :rayos:

Opublikowano
  • Autor

Troche przyfarciło na nowym bannerze. Wpadły tez 4 bronie.

@Pupciohalf stamina event, mozna pofarmic troche

Screenshot_20211217-130852_NieR.thumb.jpg.3c37a22eddd2c58a7f7964fa76dd5cdb.jpgScreenshot_20211217-132418_NieR.thumb.jpg.878be6a593858d1326f302dd580e2a28.jpgScreenshot_20211217-172304_NieR.thumb.jpg.7057a71417041123ba1da81fe81dc264.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sporo rzeczy dziś rzucili, wszystkie gemy władowałem żeby wypadła mi Pani wiedźma i nie wypadała suka :nosacz2:

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Pupcio napisał:

Sporo rzeczy dziś rzucili, wszystkie gemy władowałem żeby wypadła mi Pani wiedźma i nie wypadała suka :nosacz2:

Tez wszedłem w ten banner ale dla miecza, wiedzma wyleciała 2 razy zanim trafiłem to

n.thumb.jpg.559fdc9a6ee7eecf2e8993aace0a2f91.jpg

Opublikowano
  • Autor

Na reddit dopiero przeczytałem, że nagrody w klatce sie odnawiają codziennie, a tam mozna dorwac nawet handbooki. Nie mam chyba jednak cierpliwosci do tego.

Opublikowano

Ja to już nawet reklam nie oglądam xD tylko daily jak nie ma nic nowego i Elo xD mam chyba 15k mocy więc narazie do fabułki starczy

Opublikowano
  • Autor

Ja mam emulator na kompie odpalony i farmie jak pracuje. Matsow mi nie zabraknie.