Skocz do zawartości

NieR Re[in]carnation

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Drop jest z dupy, 2 tygodnie farmiłem ostatni item. Upierdliwe, zaczynasz quest, jak do bossa nie wypadnie to quit i zaczynasz od nowa.

• Odpowiedzi 338
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie zmiany na plus ułatwiające życie

257950501_404089061421079_265595282272643172_n.thumb.jpg.270cee82bde54beabd2762f4145d1abc.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Gracie panowie jeszcze? Jutro kolejna wieza, powinno byc latwiej bo rozdawali darmowe bronie z light no i weszły drzewka skilli.

Opublikowano
  • Autor

Nowe story z nowymi postaciami niedlugo, wiec jakas odskocznia od tego daily i farmienia.

Opublikowano

Też już robię tylko daily. Kryształki już żydzą na maxa albo robią sumonny tylko za płatne więc niech spierdalają xD

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, Pupcio napisał:

Też już robię tylko daily. Kryształki już żydzą na maxa albo robią sumonny tylko za płatne więc niech spierdalają xD

Dorzucili ostatnio wyzszy poziom trudnosci na dalszych chapterach story i wpadlo 10k kryształów. Szkoda tylko, ze gowno mi leci, 70 summonow na swiatecznym bannerze i nic.

Opublikowano

Mi dziewczynka wydropiła A chciałem stworka   :/

Opublikowano
  • Autor

Bez 60k gemów już więcej nic nie summonuje bo pizda. Czekam teraz na te łysą, mam już 50k zachomikowane.

No i to nowe story się przyda, bo poza farmienie drzewka umiejetnosci to nie mam zbyt wiele do roboty.

Przechwytywanie.thumb.JPG.de5eabb133b48ab6fdabaa2a391492b7.JPG

Opublikowano

Będzie miała lepsze leczenie? Bo jedną lepszą łysą już mam wymaksowaną, nieoceniona przy trudniejszych bitkach jest. Za to 0 kompletnie mi nie podpasowała, wypyerdlala z teamu przy najbliższej lepszej okazji

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Będzie miała lepsze leczenie? Bo jedną lepszą łysą już mam wymaksowaną, nieoceniona przy trudniejszych bitkach jest. Za to 0 kompletnie mi nie podpasowała, wypyerdlala z teamu przy najbliższej lepszej okazji

Cytat

Her character skill has a gauge level A.
4 x 55% damage to a single target, heal all allies for 10% for 5 turns, and removes 1 debuff.

Passive ability 1: increase all allies HP by 10%
Passive ability 2: equipped wind weapon status increased by 40%

heal spoko, ale najwazniejsze to usuwanie debuffów, szczegolnie blind wkurwia.

Ja uzywam nadal łysej 3* bo tej 4* nadal nie mam xd

Zero wymaksowałem, ale jej skill chujowy jest, to fakt.

Opublikowano

O to trzeba polować na tego nowego łysiaka

Opublikowano
  • Autor

Z poprzednią wieżą jebalem sie z tydzien i przeszedłem dopiero jak wprowadzili drzewka skilli, tutaj ez z healerami

Screenshot_20211209-202250_NieR.thumb.jpg.6fa19d15914abe47a901faacfa95e750.jpg

Opublikowano

To gówno coś daje? Czy to tylko ma pokazać że jest się koksem i skończyło wieże?

Opublikowano
  • Autor

Chyba tylko satysfakcje, ze ukonczyles cos trudnego xd

Opublikowano
  • Autor

Juz jutro nowe story, nie spodziewalem sie tak szybko

Opublikowano
  • Autor

Nowy chapter w końcu dali po dwóch próbach xd

Opublikowano

Zrobione więc znowu kilka tygodni/miesięcy Nic nie mam do roboty :rayos:

Opublikowano
  • Autor

Troche przyfarciło na nowym bannerze. Wpadły tez 4 bronie.

@Pupciohalf stamina event, mozna pofarmic troche

Screenshot_20211217-130852_NieR.thumb.jpg.3c37a22eddd2c58a7f7964fa76dd5cdb.jpgScreenshot_20211217-132418_NieR.thumb.jpg.878be6a593858d1326f302dd580e2a28.jpgScreenshot_20211217-172304_NieR.thumb.jpg.7057a71417041123ba1da81fe81dc264.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sporo rzeczy dziś rzucili, wszystkie gemy władowałem żeby wypadła mi Pani wiedźma i nie wypadała suka :nosacz2:

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Pupcio napisał:

Sporo rzeczy dziś rzucili, wszystkie gemy władowałem żeby wypadła mi Pani wiedźma i nie wypadała suka :nosacz2:

Tez wszedłem w ten banner ale dla miecza, wiedzma wyleciała 2 razy zanim trafiłem to

n.thumb.jpg.559fdc9a6ee7eecf2e8993aace0a2f91.jpg

Opublikowano
  • Autor

Na reddit dopiero przeczytałem, że nagrody w klatce sie odnawiają codziennie, a tam mozna dorwac nawet handbooki. Nie mam chyba jednak cierpliwosci do tego.

Opublikowano

Ja to już nawet reklam nie oglądam xD tylko daily jak nie ma nic nowego i Elo xD mam chyba 15k mocy więc narazie do fabułki starczy

Opublikowano
  • Autor

Ja mam emulator na kompie odpalony i farmie jak pracuje. Matsow mi nie zabraknie.