Emtebe 2634 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Gra ktoś w fotografowanie Poksów? Sceptycznie podchodziłem do tej gry, ale w końcu przekonał mnie pewien komentarz pod jakąś tam recenzją gry. Mianowicie ktoś wspomniał, że gra relaksuje i wciąga jak Animal Crossing. I faktycznie, mnie wciągnęło. Mam tutaj syndrom zrobienia jeszcze jednej fotki, a tu cyk i parę godzin mija. Można sobie za cel przyjąć robienie coraz lepszych zdjęć, by zdobywać więcej punktów i odkrywać kolejne lokacje. Ja jakimś maniakiem Pokemonów nie jestem, to w sumie moja druga gra z serii (wcześniej miałem poksy na 3DS) i naprawdę mnie wciągnęło. Kogoś też? 1 Quote
devilbot 3808 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Mnie na samą myśl o robieniu zdjęć pokemonom mdli ale spoko że chociaż jednej osobie się podoba. Quote
okens 541 Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Wlasciwie nie tak do konca jednej. Jeszcze nie mamy naszej kopii( ja i moj synek) i w sumie nie spodziewalem sie, ze dam sie namowic ale poogladalismy sobie gameplaye, troche podyskutowalismy i doszlismy do wniosku, ze ta gra to mila lajtowa odskocznia jako wakacyjna gierka w podrozy. No i alternatywa pokazania mlodemu wymarlych railshooterow w kategorii 7+ Na minus sa jablka- skoro gra opiera sie na szukaniu ciekawych aktywnosci poksow i robieniu atrakcyjnych zdjec, szkoda, ze kazdy zasypuje je jablkami czekajac az cos sie wydazy przez co sa na praktycznie kazdym zdjeciu. Psuje to immersje i jest po prostu slabe Quote
Emtebe 2634 Posted June 10, 2021 Author Posted June 10, 2021 (edited) Prawie 13 godzin i ponad 3000 zdjęć za mną i nadal mi się nie znudziło Nadal nie ukończyłem "fabuły" i nie odblokowałem wszystkich miejscówek. Wciąga. Tak się robi gry. Ciekawe czy pobije rekord czasu spędzonego z Animal Crossing Edited June 10, 2021 by Emtebe Quote
Recommended Posts