Jump to content

Humble Mobile Bundle

grzybiarz

Recommended Posts

Posted

W 2010 roku zaczęły pojawiać się paczki "indyków". Kilka gier, za kilka dolców, wybierano tytuły, na które bym pewnie nie spojrzał, jakbym widział recenzję w PSX EXTREME. Wiem, mamy temat, o serwisach typu GOG, Humble Bundle itp, natomiast tutaj w całości chcę poświęcić miejsce dla gier na Androida.

W 2012 wyszedł pierwszy mobilny bundel, Humble Bundle for Android z grami:

• Edge
  • Osmos
  • Anomaly: Warzone Earth
  • World of Goo
  • Toki Tori

Niedawno kupiłem nowy tablet i pomyślałem, że odpalę na nim apkę Humble Bundle i pobiorę kilka klasyków.

Okazało się że apka już nie jest wspierana. Ale pobierać (póki co) można przez stronę WWW.

Czym te paczki się charakteryzują? Wyselekcjonowano w nich same perełki, w każdej paczce na pewno zajdziemy jakiś hit, który nam się spodoba. Gry są do zainstalowania w jednym pliku, całkowicie offline, w dodatku w wersji premium. Czyli żadnego grania za kasę pay2win. Pliczek free-DRM.

No i po prostu chciałbym zebrać całą kolekcję (no może nie wszystko, ale kilka pierwszych bundli).

Dlaczego? Po prostu zbieram gry, to chciałbym i zebrać pliki APK :) , przeraża mnie że być może za jakiś czas nie będzie już downloadu ze strony, sporo gier znika z marketu, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc, do forumowiczy PSX EXTREME, nim będzie za późno :) 

Z powyższej listy, np. Edge - jest nowa wersja w markecie, działa nawet pad, ale szukam Toki Tori - nie z jakichś lewych stron, tylko z biblioteki HB. Obecnie gra jest w jakimś szajsowatym abonamencie.

Osmos, to całkowicie wyleciało z marketu, natomiast jest w AppStore, ale chcę zebrać kolekcję plików APK. Czy ktoś ma w swojej bibliotece? 

Chętnie wymienię się za te brakujące pliki :)

https://en.everybodywiki.com/List_of_Humble_Bundles  <- lista wszystkiego, na wikipedii usunęli spis, nie wiem czemu, tu nieaktualne.

2022-08-16 13.51.56 www.humblebundle.com 43c617de38ef.jpg

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic