A better way to browse. Learn more.
A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
27 października 20241 r
Muzyczka z pierwszego filmiku to ładna nostalgia. Pamiętam program z TV, ale młody byłem i spraw sprzętowych nie rozumiałem. Patrzyłem raczej na gierki, jak były. Informatykiem w domu był starszy brat
@Suavek Ogólnie te komputerowe czasopisma to robiły robotę w latach 90. Taki Internet tamtych czasów. Dema to typowy youtube gdzie można było polizać gierkę może nie przez szybę ale popykać te 10-30 m
12 stycznia 20251 r
Jestem rocznik 96 (no shit, wcale nick nie sugeruje), więc pamiętam jeszcze jak się dawniej takich myszek używało. Ba, pierwszy komp (starszego brata) w domu, w okolicy 99-00 latał jeszcze na MS-DOSie
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.
Szukaj