Skocz do zawartości

telewizor do oglądania tv

Featured Replies

Opublikowano

Witam.

Szukam telewizora do pokoju rodziców. Na nim będzie tylko oglądana telewizja. Około 50 cali. Budżet 2-3k. Moglibyście polecić jakieś modele?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Co B4? W takiej cenie za 3k to rozstawiłbym go nawet w kiblu xD. Szczerze mam 77C4, 55G4 i 55B4 i różnica jest tylko w mocnym HDRze, jak siedzisz bez miernika. Wszystkie te TV to topik.

Opublikowano

@citymorgue46 Brałbym 55 LG B4 https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-telewizor-oled55b46la.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtv_pmax&gad_source=1&gad_campaignid=20378844222&gbraid=0AAAAAD6k90HuqZWnRCWxghGpKbEY7C5ii&gclid=CjwKCAjwpMTCBhA-EiwA_-MsmbVew6hsCXgmMOZhEgJlbxT_8K88NsJThAcL4xosrBzWI92g6vVjihoCmxUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds once oled always oled. 2 raty gratis, to 3k równo wychodzi.

Mówią, że do telewizji niby "lepsze, bo trwalsze" ledy, ale chyba jednak nie bardzo, każdy kontent wygląda lepiej na oledzie, do tego na B4 raczej nie będzie szybkiego wypalania, o ile w ogóle.

Opublikowano
Teraz, Basior napisał(a):

Kurde ja bym brał pod granie po prostu xd. Nada się? Pod konsolki wszelakie :)

Co B4? W takiej cenie za 3k to rozstawiłbym go nawet w kiblu xD.

Szczerze mam 77C4, 55G4 i 55B4 i różnica jest tylko w mocnym HDRze, jak siedzisz bez miernika. Wszystkie te TV to topik.

Opublikowano

Z innej beczki: mam 10-letniego Panasonica i Netflix mi powiedział, że mogę na nim oglądać tylko do końca czerwca. Sukinsyny jebane, dla mnie ten tv jest nowy.

Edytowane przez dominalien