September 5, 2025Sep 5 Wrócił hype na wirtualną piłeczkę, będzie grane. Edited September 5, 2025Sep 5 by krzysiek923
September 5, 2025Sep 5 Niektóre animacje lepsze niż w ostatnich tworach od EA.Ciekawi mnie chyba bardziej jednak to, co oni teraz wykombinują z ważniejszymi kwestiami - tj. pod kątem samej rozgrywki. Bo przecież nie będziemy się tylko stale gapić na każdy kolejny symulowany mecz.Nie będziemy, dobrze mówię - c'nie?
September 5, 2025Sep 5 Ciekawe jaki jest % wiernej społeczności, która czeka na takie bajery jakimi oni się chwalą? Strzelam - 3%?Wiem, że oni chcą zwiększyć swój zasięg nową grafiką i animacjami, dodaniem kobiet (WTF?!) itp., ale czy to jest naprawdę tak duży rząd wielkości sprzedanych egzemplarzy? Nie sądzę... Poprawa zarządzania klubem, relacjami z mediami, kibicami, zarządem, piłkarzami (!!!) - myślę, że tego ludzie chcą.Co nie zmienia faktu, że kupię na premierę - po dwóch latach jestem wypłoszony na nowego FM'a jak nigdy.