Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to lecimy 🔥Masz w domu automat arcade?Oryginał z lat 80/90?Customa?Reprodukcję?Bartopa?DIY z MAME?Nieważne czy jedna sztuka w kącie pokoju czy całe prywatne mini-arcade – wrzucaj zdjęcia i pochwal się sprzętem 🎮Pokaż budę, panel, ekran, detale, swoje mody – wszystko co robi klimat ✨Możesz dorzucić:co to za model / projektczy oryginał czy customco siedzi w środkujak długo polowałeś albo budowałeśco planujesz dalejZróbmy z tego galerię domowych jaskiń gracza 💥Nie ma oceniania, nie ma wyścigu – jest zajawka ❤️Czekamy na fotki!Zacznę od swojej. 3 automaty od Arcade 1UP oraz MVSX. Miałem też budę MVS i 60 gier ale sprzedałem (przerzuciłem się na AES). Została skonsolizowana płyta MVS-1. Zdjęcia gier wrzuciłem w artykule o NEO GEO w Arcade Extreme.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Imo te 1upy to 💩, co z tego że w fajnej budzie jak to ma ekran LCD i jest pikseloza bez duszy
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor A mi sie podobaja. Mialem wczesniej MVS z CRT a teraz poluje na dobre astrocity albo neo25. Wiadomo, ze obraz CRT oddaje lepszy klimat ale tez troche zabawy z tym mialem bo zachcialo sie miec kilka plyt na jamma przy okazji. Te stojace w rzedzie reprodukcje wygladaja spoko. Zreszta nie oceniam i do tego samego zachecam - kazdy wydaje swoja kase ja uwaza.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wrzucałem kiedyś na forum, nie mam aktualnych zdjęć. Wszystko od 2015 leży u rodziców. Nie mam miejsca na automat w mieszkaniu. No ale jeszcze z pół roku i skończę dom, będzie na całą kolekcję pomieszczenie. Jednak stary automat zostanie u rodziców a ja zamówię budę na wymiar gdzie wsadzę własne przełączniki, kineskop z sony PVM i matkę.Zdjęcia mega stare ale od tego czasu na MVS przybyło mi z 11 gier.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Wrzucałem kiedyś na forum, nie mam aktualnych zdjęć. Wszystko od 2015 leży u rodziców. Nie mam miejsca na automat w mieszkaniu. No ale jeszcze z pół roku i skończę dom, będzie na całą kolekcję pomieszczenie. Jednak stary automat zostanie u rodziców a ja zamówię budę na wymiar gdzie wsadzę własne przełączniki, kineskop z sony PVM i matkę.Zdjęcia mega stare ale od tego czasu na MVS przybyło mi z 11 gier.Pieknie! Na czym odpalasz MVS? Przypomnialo mi sie, ze ma tez gdzies 2 slotowca z wyjsciem audio oraz portami na joye. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Aki