Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ME dowiózł, gra (wersja EchoEdition) do odbioru ) Niestety po pracy dopiero odbiorę. A u was jak, gracie czy czekacie ) ?

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• gracze: -yebana branża, żadnych wyścigówek, ciągle tylko identyczne open worldy na 100h, motorstorm pamiętamy [*] *wychodzi dobry arcade racer - Poczekam aż dadzą za free, ide czyścić kominy w Crim

• N1C3L0R3
    N1C3L0R3

20 minutowy gameplay dałem w spoiler Jest dobrze

• Pograłem dzisiaj no i dobre to jest. Samo mięsko czyli wyścigi są najjaśniejszym punktem. Po początkowych problemach ze sterowaniem, zaczynam "czuć" ten driftowy model jazdy i powoli zaczyna to sprawi

Opublikowano

Wrzucaj wrażenia. Jakbyś mógł coś nt. tej sterylności otoczenia skrobnąć jak już pograsz - ja siadam pewnie jakoś po 17 dopiero. Tzn. tak naprawdę to jestem pół na pół z tą gierką obecnie. Niby OK, ale oprawa trochę ciosana siekierą (jeśli chodzi o otoczenie) - wszystko ma kształt bryły. Niemniej mam świadomość, że w praniu odbiór może być zuuuupełnie inny (oceniam tylko to co widziałem na YT), tak więc dawaj cynk.

Opublikowano

Gram na bazowej PS5, pięknie to wygląda! sterowanie OBA analogi ŁOT?? hehe daje rade :D Te mangowe wstawki mówione - według mnie Bomba!

No i ten język Francuski, kto pamięta pierwsze odcinki DB w TV ?? jaki tam był lektor xD

No i jest PIES cray

EbQk9kN.jpeg

Muza, dosłownie chce się trzymać R2 i prawy analog wychylony cały czas )

Ruda Panna straszna furiatka :D

Opublikowano

Poziom trudności, no kurwa gra nie dla każdego. Mam lekkie obawy, że jest on narzucany randomowo na LVL. Da się z tym żyć, ale już na starcie czuć że coś nie halllloooooo. Muza zajebiście wszystko to podkręca, nuta jest wybitna. Oprawa graficzna w pytę.

Dalej gram nie poddaje się :D

Opublikowano

Dobra teraz widzę, że w miedzy czasie wpadł update jak domniemam odnośnie poziomu trudności, bo jest już lżej (ale nie łatwiej, trzeba nadal używać komórek własnych) :) Mało piszę wiem, ale zawsze pragnąłem takiej gry z lat 90tych dobrze odświeżonej :)

Opublikowano

U mnie poszedł zwrot. Posiedziałem chwilkę, szarpnąłem kilka wyścigów, sprawdziłem tryby i nie siadło kompletnie. Pusto, sterylnie i - ku zaskoczeniu - bez większego powera. Samo sterowanie na dwie gały bardzo OK, nie do końca chwytam gdzie wielu graczy widzi tutaj problem. No ale tak jak mówię - dla mnie to sterylność i brak mocy okazały się mocno odstraszające. Audio też nie do końca mi siadło (choć oczywiście nie słyszałem jeszcze wszystkiego). Gra pewnie warta sprawdzenia jednak nie w takiej cenie. Wracam do ukochanego Wipeout'a OC (dla mnie to ścigałka absolutnie perfekcyjna, pod każdym względem tak naprawdę).

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Mi siadła, mam wrażenie czytając twoja wypowiedź, że graliśmy/gramy w zupełnie inne gry. Być może jestem zbyt zafiksowany bo dawno nie grałem w arcadowe ścigałki. Chodź muszę przyznać Ci rację, gra nie warta tej floty. Wszyscy którzy chcą ją kupić mogą spokojnie odczekać swoje, z resztą wiadomo gry od Plaion szybko tanieją ;)

Opublikowano

Zdecydowanie w story powinni dać przerywniki na fulla, tj. wylacznie animacje, a nie przeplatać je z gadajacymi głowami rodem z VN. Wowczas ta cena miałaby jeszcze jakieś uzasadnienie.

Opublikowano

Pograłem dzisiaj no i dobre to jest. Samo mięsko czyli wyścigi są najjaśniejszym punktem. Po początkowych problemach ze sterowaniem, zaczynam "czuć" ten driftowy model jazdy i powoli zaczyna to sprawiać przyjemność. Poziom trudności daje w kość, na szczęście na początku najczęściej wystarczy być w top 3. Fabuła do zaorania raczej, no i scenki ciągną się strasznie. Ale jest to chyba pierwsza gra w której wyjaśniono jak to jest, że wybuchamy i jedziemy dalej.

Podsumowując, jest power, jest potencjał do wspólnego ścigania na podzielonym ekranie. Oprawa moim zdaniem daje rade. Mega design samochodów. Nieco skomplikowane sterowanie które jest do ogarnięcia po czasie.

Edytowane przez Dud.ek