Opublikowano wczoraj o 08:42 1 dzień Ulicami niegdyś dumnego miasta Kyraleth spłynęła krew. Inkwizytor Thorne van Lokke znalazł się w samym centrum chaosu i powierzono mu zadanie uporania się z tym problemem. Rozpoczyna się wyścig z czasem. Grymuar milczy, choć w Unii ma praktycznie monopol na magię, i pilnuje własnych tajemnic, a jednocześnie po cichu szuka tego, co zniknęło wraz z wybuchem. Unia chce spokoju i szybkich odpowiedzi, zanim miasto zacznie się sypać. Thorne ma dostarczyć wynik za wszelką cenę, a w jego fachu prawda nie zawsze jest najważniejsza. W tę pogoń wpada Erin, złodziejka i przypadkowy świadek z niezwykłym talentem do pakowania się w kłopoty. Kyraleth nie wie jeszcze, że to dopiero początek.Link: https://www.empik.com/krwia-i-miedzia,p1740006318,ebooki-i-mp3-p
Opublikowano wczoraj o 09:18 1 dzień Nie wiem czy temat nie pasuje bardziej do Klubu Dobrej Książki albo do tematu Twórczość Forumowiczów.
Opublikowano wczoraj o 13:17 1 dzień Autor No twórczość forumowiczów nie, bo to nie moja książka. Ale Klub Dobrej Książki? Może i tak, ale sam nie mogę przenieść.