June 13Jun 13 Ulicami niegdyś dumnego miasta Kyraleth spłynęła krew. Inkwizytor Thorne van Lokke znalazł się w samym centrum chaosu i powierzono mu zadanie uporania się z tym problemem. Rozpoczyna się wyścig z czasem. Grymuar milczy, choć w Unii ma praktycznie monopol na magię, i pilnuje własnych tajemnic, a jednocześnie po cichu szuka tego, co zniknęło wraz z wybuchem. Unia chce spokoju i szybkich odpowiedzi, zanim miasto zacznie się sypać. Thorne ma dostarczyć wynik za wszelką cenę, a w jego fachu prawda nie zawsze jest najważniejsza. W tę pogoń wpada Erin, złodziejka i przypadkowy świadek z niezwykłym talentem do pakowania się w kłopoty. Kyraleth nie wie jeszcze, że to dopiero początek.Link: https://www.empik.com/krwia-i-miedzia,p1740006318,ebooki-i-mp3-p
June 13Jun 13 Nie wiem czy temat nie pasuje bardziej do Klubu Dobrej Książki albo do tematu Twórczość Forumowiczów.
June 13Jun 13 Author No twórczość forumowiczów nie, bo to nie moja książka. Ale Klub Dobrej Książki? Może i tak, ale sam nie mogę przenieść.