Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sklepy z OSTami.....

Warto kupic czasem oryginal? 129 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto kupic czasem oryginal?

• pirat nie ma duszy!
      48
    • Orygina?? a fee!
      8
    • Nie
      7
    • Tak
      122

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie maja pretensje jak ktos kradnie(sciaga)muzyke ale jak chcialem kupic ost do ffx to nie bylo...zalosne.Muze z filmow to latwo znalezc o kupienia wiec jaki jest problem z ta z gier?

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 41,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co oryginal to oryginal, podobnie jest z soundtrackami, z Polskich sklepów to do wyboru mamy glównie gamemusic.pl. Jak oceniacie ten sklep ? bo zamierzam nabyć oryginalny OST z MGSa.

Opublikowano

Game Music na Magnificonie!

Początek roku pod znakiem imprez poświęconych kulturze japońskiej. Zostaną oficjalnie rozpoczęte w Krakowie na szóstej edycji Magnificonu. Odbywającego się w dniach 29-30 marca. Będzie to z kolei okazja aby fani muzyki z gier mieli szanse zaopatrzyć się na naszym stoisku w oryginalne soundtracki, czy inne gadżety. W imieniu naszym i organizatorów serdecznie Was zapraszamy. Szczególnie fanów muzyki z gier!!!

Natomiast odpowiedź na twoje pytanie szukaj u nas na forum..

Do zobaczyska!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sklep Gamemusic.pl zostanie zamkniety dnia 3 maja !

http://gamemusic.minisklep.pl/index.php

A ja czekam na moje zamówienie już ponad miesiac... :(

edit: zamówienie zrealizowano, OST przyszedl do mnie właśnie, szkoda tylko że sklep kończy działalność :(

Edytowane przez J.D

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam pytanko gdyż interesuje mnie zakup soundtracku z Crisis Core Final Fantasy VII ale nie umiem go nigdzie znaleźć sprawdzałem liczne aukcje na allegro i innych sklepach internetowych ale na nic nie trafiłem :( :( :( , wie ktoś gdzie można takowy soundtrack nabyć???? :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli jesteście zainteresowani kupnem oryginalnych płyt z muzyką z gier, wystarczy napisać do mnie na pw.

Pozdrawiam

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam pytanko gdyż interesuje mnie zakup soundtracku z Crisis Core Final Fantasy VII ale nie umiem go nigdzie znaleźć sprawdzałem liczne aukcje na allegro i innych sklepach internetowych ale na nic nie trafiłem sad.gif sad.gif sad.gif , wie ktoś gdzie można takowy soundtrack nabyć???? biggrin.gif

Zostaw Allegro, tam nic takiego nie znajdziesz. Poszukaj na eBayu, np. tutaj masz jedna oferte.

• 13 lat później...
Opublikowano

Najpierw sam sobie wręczę, bo odkopuje temat z przed 12 lat :D Ale ok lecimy z tym.

O  ile OST'y w formie CD a nawet na winylach można jeszcze dorwać, to czy w czeluściach istnieje jakiś sklep który sprzedaje w formie elektronicznej ale w lepszym formacie (jeśli oczywiście dostępny jest) niż MP3 320kbs?) Bo nie uśmiecha mi się szukać i sprowadzać CD'ki. Wiem, że istnieje jeszcze coś takiego jak tidal, ale wolę mieć komfort psychiczny, że nie muszę płacić co miesiąc "haraczu".

gallery_6077_392_13541.png

Opublikowano

Może iTunes? Ja zagrywam płytki audio i dokupowuję bonusowe utwory właśnie tam. Pobiera się tekst i oznaczenie 18+ jak są wulgarne piosenki :)

Opublikowano
40 minut temu, grzybiarz napisał:

Może iTunes? Ja zagrywam płytki audio i dokupowuję bonusowe utwory właśnie tam. Pobiera się tekst i oznaczenie 18+ jak są wulgarne piosenki :)

Tylko pytanie w jakiej to jest jakości. Co do płyt to niby ma to sens, Ale po 1. weź to wyszukaj, po 2. Czasami niektórych płyt nie ma już w oficjalnej sprzedaży i zostają prywatne osoby które wołają jak za zboże no i po 3. zgrywanie jest uciążliwe, do tego trzeba jeszcze odpowiednio otagować (korzystam z last.fm) więc dużo z tym roboty.