AumaanAnubis 1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ludzie maja pretensje jak ktos kradnie(sciaga)muzyke ale jak chcialem kupic ost do ffx to nie bylo...zalosne.Muze z filmow to latwo znalezc o kupienia wiec jaki jest problem z ta z gier? Quote
J.D 0 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Co oryginal to oryginal, podobnie jest z soundtrackami, z Polskich sklepów to do wyboru mamy glównie gamemusic.pl. Jak oceniacie ten sklep ? bo zamierzam nabyć oryginalny OST z MGSa. Quote
Lord Gumiś 0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Game Music na Magnificonie! Początek roku pod znakiem imprez poświęconych kulturze japońskiej. Zostaną oficjalnie rozpoczęte w Krakowie na szóstej edycji Magnificonu. Odbywającego się w dniach 29-30 marca. Będzie to z kolei okazja aby fani muzyki z gier mieli szanse zaopatrzyć się na naszym stoisku w oryginalne soundtracki, czy inne gadżety. W imieniu naszym i organizatorów serdecznie Was zapraszamy. Szczególnie fanów muzyki z gier!!! Natomiast odpowiedź na twoje pytanie szukaj u nas na forum.. Do zobaczyska! Quote
J.D 0 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 (edited) Sklep Gamemusic.pl zostanie zamkniety dnia 3 maja ! http://gamemusic.minisklep.pl/index.php A ja czekam na moje zamówienie już ponad miesiac... edit: zamówienie zrealizowano, OST przyszedl do mnie właśnie, szkoda tylko że sklep kończy działalność Edited April 28, 2008 by J.D Quote
theend 0 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Mam pytanko gdyż interesuje mnie zakup soundtracku z Crisis Core Final Fantasy VII ale nie umiem go nigdzie znaleźć sprawdzałem liczne aukcje na allegro i innych sklepach internetowych ale na nic nie trafiłem :( , wie ktoś gdzie można takowy soundtrack nabyć???? Quote
GameMusic.pl 0 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jeżeli jesteście zainteresowani kupnem oryginalnych płyt z muzyką z gier, wystarczy napisać do mnie na pw. Pozdrawiam Quote
Ken Marinaris 386 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Mam pytanko gdyż interesuje mnie zakup soundtracku z Crisis Core Final Fantasy VII ale nie umiem go nigdzie znaleźć sprawdzałem liczne aukcje na allegro i innych sklepach internetowych ale na nic nie trafiłem sad.gif sad.gif sad.gif , wie ktoś gdzie można takowy soundtrack nabyć???? biggrin.gif Zostaw Allegro, tam nic takiego nie znajdziesz. Poszukaj na eBayu, np. tutaj masz jedna oferte. Quote
AK-47 214 Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Najpierw sam sobie wręczę, bo odkopuje temat z przed 12 lat Ale ok lecimy z tym. O ile OST'y w formie CD a nawet na winylach można jeszcze dorwać, to czy w czeluściach istnieje jakiś sklep który sprzedaje w formie elektronicznej ale w lepszym formacie (jeśli oczywiście dostępny jest) niż MP3 320kbs?) Bo nie uśmiecha mi się szukać i sprowadzać CD'ki. Wiem, że istnieje jeszcze coś takiego jak tidal, ale wolę mieć komfort psychiczny, że nie muszę płacić co miesiąc "haraczu". Quote
grzybiarz 10340 Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Może iTunes? Ja zagrywam płytki audio i dokupowuję bonusowe utwory właśnie tam. Pobiera się tekst i oznaczenie 18+ jak są wulgarne piosenki Quote
AK-47 214 Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 40 minut temu, grzybiarz napisał: Może iTunes? Ja zagrywam płytki audio i dokupowuję bonusowe utwory właśnie tam. Pobiera się tekst i oznaczenie 18+ jak są wulgarne piosenki Tylko pytanie w jakiej to jest jakości. Co do płyt to niby ma to sens, Ale po 1. weź to wyszukaj, po 2. Czasami niektórych płyt nie ma już w oficjalnej sprzedaży i zostają prywatne osoby które wołają jak za zboże no i po 3. zgrywanie jest uciążliwe, do tego trzeba jeszcze odpowiednio otagować (korzystam z last.fm) więc dużo z tym roboty. Quote
grzybiarz 10340 Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Jakość w iTunes zajebista, bezstratna https://support.apple.com/pl-pl/HT212183 Quote
Recommended Posts