Jump to content

Sklepy z OSTami.....

Warto kupic czasem oryginal?  

129 members have voted

1. 1. Warto kupic czasem oryginal?

• pirat nie ma duszy!
      48
    • Orygina?? a fee!
      8
    • Nie
      7
    • Tak
      122

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Co oryginal to oryginal, podobnie jest z soundtrackami, z Polskich sklepów to do wyboru mamy glównie gamemusic.pl. Jak oceniacie ten sklep ? bo zamierzam nabyć oryginalny OST z MGSa.

Posted

Game Music na Magnificonie!

Początek roku pod znakiem imprez poświęconych kulturze japońskiej. Zostaną oficjalnie rozpoczęte w Krakowie na szóstej edycji Magnificonu. Odbywającego się w dniach 29-30 marca. Będzie to z kolei okazja aby fani muzyki z gier mieli szanse zaopatrzyć się na naszym stoisku w oryginalne soundtracki, czy inne gadżety. W imieniu naszym i organizatorów serdecznie Was zapraszamy. Szczególnie fanów muzyki z gier!!!

Natomiast odpowiedź na twoje pytanie szukaj u nas na forum..

Do zobaczyska!

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Mam pytanko gdyż interesuje mnie zakup soundtracku z Crisis Core Final Fantasy VII ale nie umiem go nigdzie znaleźć sprawdzałem liczne aukcje na allegro i innych sklepach internetowych ale na nic nie trafiłem :( :( :( , wie ktoś gdzie można takowy soundtrack nabyć???? :D

• 3 months later...
  • 9 months later...
Posted

Mam pytanko gdyż interesuje mnie zakup soundtracku z Crisis Core Final Fantasy VII ale nie umiem go nigdzie znaleźć sprawdzałem liczne aukcje na allegro i innych sklepach internetowych ale na nic nie trafiłem sad.gif sad.gif sad.gif , wie ktoś gdzie można takowy soundtrack nabyć???? biggrin.gif

Zostaw Allegro, tam nic takiego nie znajdziesz. Poszukaj na eBayu, np. tutaj masz jedna oferte.

• 13 years later...
Posted

Najpierw sam sobie wręczę, bo odkopuje temat z przed 12 lat :D Ale ok lecimy z tym.

O  ile OST'y w formie CD a nawet na winylach można jeszcze dorwać, to czy w czeluściach istnieje jakiś sklep który sprzedaje w formie elektronicznej ale w lepszym formacie (jeśli oczywiście dostępny jest) niż MP3 320kbs?) Bo nie uśmiecha mi się szukać i sprowadzać CD'ki. Wiem, że istnieje jeszcze coś takiego jak tidal, ale wolę mieć komfort psychiczny, że nie muszę płacić co miesiąc "haraczu".

gallery_6077_392_13541.png

Posted
40 minut temu, grzybiarz napisał:

Może iTunes? Ja zagrywam płytki audio i dokupowuję bonusowe utwory właśnie tam. Pobiera się tekst i oznaczenie 18+ jak są wulgarne piosenki :)

Tylko pytanie w jakiej to jest jakości. Co do płyt to niby ma to sens, Ale po 1. weź to wyszukaj, po 2. Czasami niektórych płyt nie ma już w oficjalnej sprzedaży i zostają prywatne osoby które wołają jak za zboże no i po 3. zgrywanie jest uciążliwe, do tego trzeba jeszcze odpowiednio otagować (korzystam z last.fm) więc dużo z tym roboty.