Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo na wesolo

Featured Replies

Opublikowano
Słabo... w H2 dało się jeszcze jakoś grać, ale to co dzieje się w H3 to taka padaka, że szkoda słów. Przynajmniej 3 razy w meczu musi się wydarzyć coś paranormalnego, czego Bandzi "nie przewidziało".

Ale czy to znaczy ze H3 jest mniej skilowe ?

W h2 miales takiego Auto aima ze mozna bylo grac z zamknietymi oczami nogami i walic heady ze snajpy i nie zapominajmy o swietnym plasma pistolu ktory dodawal tyle skilla do gry ze sie w glowie nie miesci.

Edytowane przez miniu

• Odpowiedzi 125
  • Wyświetleń 87,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W h2 miales takiego Auto aima ze mozna bylo grac z zamknietymi oczami nogami i walic heady ze snajpy

przesadzasz

Opublikowano

W h2 miales takiego Auto aima ze mozna bylo grac z zamknietymi oczami nogami i walic heady ze snajpy i nie zapominajmy o swietnym plasma pistolu ktory dodawal tyle skilla do gry ze sie w glowie nie miesci.

Za to w H3 mamy epic-beatdowny i gra w znacznej mierze opiera się na nich (i mówię tu o typowym Matchmakingu, nie o MLG), czy też campowanie za rogiem z rocketem/maulerem/shotgunem czy innym syfem. Owszem w H2 też to miało miejsce, ale było znaaaaaacznie mniej odczuwalne. I tak naprawdę między prosem a noobem była przepaść z racji na BXRy czy RRXy. No, ale to tylko moje skromne zdanie ;) .

Opublikowano

Przepasc to moge wam pokazac w H1 jak zagracie ze mna 1v1 a w h3 1v1 :)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

wojciech: logiczne

raper: surprise musgu, heheheheheheheh

mamhumor

Opublikowano

Paweł, szanuje cie i daje sie pokonac w halo czy jesteś dla mnie jak ostatni smok do pokonania w trudnej grze- no przykładowo megaman 3 na Pegasusa, ale... KQQQQQQQR******A

Opublikowano

K0ntra nie ublizaj Pawlowi bo pokara ciebie boza reka Master Chief'a xD

Opublikowano

Drogi Maniaku z klanu GLD, nigdy nie ubliżyłem Panu Pawłowi gdyż wiem, co by mnie za to spotkało. Poprostu umieściłby tutaj link do mojego profilu na nastolatki.pl i na CHÓJ mi to? Poza ty, prowadzimy z Pawłem często-gęsto ożywione konwersacje i dialogi na komunikatorze marki gadu-gadu wersja 7.7 build 3746. Wniosek nasuwa się sam: "Ziemia jest okrągła, kamienie są twarde" a Uzny nie napisał nigdy wiersza pt."Samotność" na portalu Onet.pl ^_^

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

jak co to to z onetem nieprawda, nie szukajcie nawet, a jak juz znajdziecie to to serio nie moje, kontra - wypierdalaj :kiss:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

2 dni temu kupiłem sobie kanapę, no i trzeba ją było odebrać gdzieś na jakimś osiedlu, ide ide... ide i patrze bar mleczny o jakże dźwięcznej nazwie:

spa0016mu4.jpg

XDD ojciec zainwestował w poznaniu będę bogaty !!!

Opublikowano

Po czym poznać kto wśród bandy Masajów jest królem wioski????

kenia673hg3.jpg

A wyście wybrzydzali! Tam o taki atrybut władzy wojny plemienne nieustannie trwają!

Opublikowano

Król wioski wygląda jak zombiak z resident evil 5

Edytowane przez k0ntra

• 1 miesiąc temu...