Opublikowano 17 listopada 200816 l Słabo... w H2 dało się jeszcze jakoś grać, ale to co dzieje się w H3 to taka padaka, że szkoda słów. Przynajmniej 3 razy w meczu musi się wydarzyć coś paranormalnego, czego Bandzi "nie przewidziało". Ale czy to znaczy ze H3 jest mniej skilowe ? W h2 miales takiego Auto aima ze mozna bylo grac z zamknietymi oczami nogami i walic heady ze snajpy i nie zapominajmy o swietnym plasma pistolu ktory dodawal tyle skilla do gry ze sie w glowie nie miesci. Edytowane 17 listopada 200816 l przez miniu
Opublikowano 17 listopada 200816 l Ale czy to znaczy ze H3 jest mniej skilowe ? W h2 miales takiego Auto aima ze mozna bylo grac z zamknietymi oczami nogami i walic heady ze snajpy przesadzasz
Opublikowano 25 listopada 200816 l Ale czy to znaczy ze H3 jest mniej skilowe ? W h2 miales takiego Auto aima ze mozna bylo grac z zamknietymi oczami nogami i walic heady ze snajpy i nie zapominajmy o swietnym plasma pistolu ktory dodawal tyle skilla do gry ze sie w glowie nie miesci. Za to w H3 mamy epic-beatdowny i gra w znacznej mierze opiera się na nich (i mówię tu o typowym Matchmakingu, nie o MLG), czy też campowanie za rogiem z rocketem/maulerem/shotgunem czy innym syfem. Owszem w H2 też to miało miejsce, ale było znaaaaaacznie mniej odczuwalne. I tak naprawdę między prosem a noobem była przepaść z racji na BXRy czy RRXy. No, ale to tylko moje skromne zdanie .
Opublikowano 26 listopada 200816 l Przepasc to moge wam pokazac w H1 jak zagracie ze mna 1v1 a w h3 1v1
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Obcy się bawią w kult świecącego krzaka, a ty byś ich wybuchał. Shame on you! Wesołych!
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Z prezentami no! A to, ze wybuchaja... to juz inna sprawa - SUPRICE! To ci dopiero niespodzianka!
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Paweł, szanuje cie i daje sie pokonac w halo czy jesteś dla mnie jak ostatni smok do pokonania w trudnej grze- no przykładowo megaman 3 na Pegasusa, ale... KQQQQQQQR******A
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Sorry Paweł, ta gra nazywała się ROCKMAN. Uzny w Swoim Kasku z czitami na Halo 3
Opublikowano 9 stycznia 200916 l K0ntra nie ublizaj Pawlowi bo pokara ciebie boza reka Master Chief'a xD
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Drogi Maniaku z klanu GLD, nigdy nie ubliżyłem Panu Pawłowi gdyż wiem, co by mnie za to spotkało. Poprostu umieściłby tutaj link do mojego profilu na nastolatki.pl i na CHÓJ mi to? Poza ty, prowadzimy z Pawłem często-gęsto ożywione konwersacje i dialogi na komunikatorze marki gadu-gadu wersja 7.7 build 3746. Wniosek nasuwa się sam: "Ziemia jest okrągła, kamienie są twarde" a Uzny nie napisał nigdy wiersza pt."Samotność" na portalu Onet.pl ^_^ Edytowane 9 stycznia 200916 l przez k0ntra
Opublikowano 9 stycznia 200916 l jak co to to z onetem nieprawda, nie szukajcie nawet, a jak juz znajdziecie to to serio nie moje, kontra - wypierdalaj
Opublikowano 31 stycznia 200916 l 2 dni temu kupiłem sobie kanapę, no i trzeba ją było odebrać gdzieś na jakimś osiedlu, ide ide... ide i patrze bar mleczny o jakże dźwięcznej nazwie: XDD ojciec zainwestował w poznaniu będę bogaty !!!
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Po czym poznać kto wśród bandy Masajów jest królem wioski???? A wyście wybrzydzali! Tam o taki atrybut władzy wojny plemienne nieustannie trwają!
Opublikowano 1 lutego 200916 l Król wioski wygląda jak zombiak z resident evil 5 Edytowane 1 lutego 200916 l przez k0ntra
Opublikowano 12 marca 200916 l http://kotaku.com/5157002/microsoft-would-...l-is-a-halo-fan Ma ktos do niej gamertaga ? ????????