Skocz do zawartości

Metal Gear Solid~Quiz

Featured Replies

• Odpowiedzi 179
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alex van Cube
    Alex van Cube

Tez nie.   Widze, ze to chyba za trudne jest wiec wyjasnie:   W japonskim jezyku (zwanym shoju-on co znaczy piedziesiat znakow) mamy w uzyciu tylko 45 znakow. W MGS2 nawiazuje sie dyskusja miedzy

• wyszlo mi ze 78

• co oznaczaly wypowiadane przez Volgina słowa "Kuwabara , kuwabara"?

Opublikowano

Czy jest to Triumph Bonneville T120 ?

Opublikowano

Co sprawiło, że fatman zainteresował się bombami?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

O ile dobrze pamiętam ( MGS 2 grałem daaaaaawno temu) to chciał pozostać zapamiętany w historii jako wielki specjalista od materiałów wybuchowych.

Opublikowano

Niestety zła odpowiedź :( jednak od zadanego pytania minął miesiąc, więc oddaję.

Co do odpowiedzi, to fatman był synem zegarmistrza, stąd wzięło się zainteresowanie "tykającymi" mechanizmami.

Opublikowano

Pewna zagrywka Vampa nie działa na nas, gdy walczymy z nim Snake' m. Jaka? (MGS2)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

chyba nikt nie wiem wiec nas oswiec ;p. ja tez mam przygotowane fajne pytanko a mianowicie: JAK INACZEJ NAZYWANO THE BOSS I CO OZNACZALY TE NAZWY I Z KAD SIE WZIELY?

Opublikowano

The Joy - nie pamiętam skad sie to wzięło, a guglowac mi sie nie chce ;]

Opublikowano

Voyevoda, czyli szef po rusku (chyba)

The Joy, od radości, jaką zapewnia jej walka, no i do kompletu z resztą Kóbr. Jak ok to oddaję.

Opublikowano

Gratuluje. Wszystko sie zgadza.

Ile minelo czasu od kiedy Snake ponownie uslyszal glos The Boss? (Virtuos mission)?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie spać.

Ile Jajek rozbiła Sunny na patelni we wszystkich przerywnikach MGS4?

Opublikowano

Wiem, wiem...

schował mi się Twój post na następnej stronie. Zaraz to rozpracuje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W jakich okolicznościach "zginął" George Sears, 43-ci prezydent Stanów Zjednoczonych, oraz kogo za to zdarzenie obwiniono? Innymi słowy, co usłyszała opinia publiczna?

Sears zrezygnował z fotelu prezydenckiego w wyniku opublikowania książki Romanenko "In the Darkness of Shadow Moses: The Unofficial Truth". Na jaw wyszła sprawa z Rexem i Genome Soldiers. Ukrywał się w strachu przed Patriotami.

Opublikowano
<br />Nie. W oczach opinii publicznej na prawdę zmarł. W jakich okolicznościach?<br /><br />Wiem, wredny jestem. Dla porządku dodam, że nie jest to wiedza pochodząca z "pierwszoligowego" kanonu.<br />
<br /><br /><br />

Z komiksu, że to niby terroryści mieli wysadzić hotel w którym przebywał prezydent?

Opublikowano

Wystarczy zagrac w gre na very easy. tylko na tym poziomie jest ona dostepna. czy o to chodzi?

Opublikowano

czyli jakie jest pytanie? niech ktos zada ale jakies o wyzszym stopniu trudnosci ;d