Opublikowano 2 lipca 200915 l O ile dobrze pamiętam ( MGS 2 grałem daaaaaawno temu) to chciał pozostać zapamiętany w historii jako wielki specjalista od materiałów wybuchowych.
Opublikowano 3 lipca 200915 l Niestety zła odpowiedź jednak od zadanego pytania minął miesiąc, więc oddaję. Co do odpowiedzi, to fatman był synem zegarmistrza, stąd wzięło się zainteresowanie "tykającymi" mechanizmami.
Opublikowano 3 lipca 200915 l Pewna zagrywka Vampa nie działa na nas, gdy walczymy z nim Snake' m. Jaka? (MGS2)
Opublikowano 26 lutego 201015 l chyba nikt nie wiem wiec nas oswiec ;p. ja tez mam przygotowane fajne pytanko a mianowicie: JAK INACZEJ NAZYWANO THE BOSS I CO OZNACZALY TE NAZWY I Z KAD SIE WZIELY?
Opublikowano 28 lutego 201015 l The Joy - nie pamiętam skad sie to wzięło, a guglowac mi sie nie chce ;]
Opublikowano 28 lutego 201015 l Voyevoda, czyli szef po rusku (chyba) The Joy, od radości, jaką zapewnia jej walka, no i do kompletu z resztą Kóbr. Jak ok to oddaję.
Opublikowano 3 marca 201015 l Gratuluje. Wszystko sie zgadza. Ile minelo czasu od kiedy Snake ponownie uslyszal glos The Boss? (Virtuos mission)?
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Nie spać. Ile Jajek rozbiła Sunny na patelni we wszystkich przerywnikach MGS4?
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Wiem, wiem... schował mi się Twój post na następnej stronie. Zaraz to rozpracuje.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l W jakich okolicznościach "zginął" George Sears, 43-ci prezydent Stanów Zjednoczonych, oraz kogo za to zdarzenie obwiniono? Innymi słowy, co usłyszała opinia publiczna? Sears zrezygnował z fotelu prezydenckiego w wyniku opublikowania książki Romanenko "In the Darkness of Shadow Moses: The Unofficial Truth". Na jaw wyszła sprawa z Rexem i Genome Soldiers. Ukrywał się w strachu przed Patriotami.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l <br />Nie. W oczach opinii publicznej na prawdę zmarł. W jakich okolicznościach?<br /><br />Wiem, wredny jestem. Dla porządku dodam, że nie jest to wiedza pochodząca z "pierwszoligowego" kanonu.<br /><br /><br /><br /> Z komiksu, że to niby terroryści mieli wysadzić hotel w którym przebywał prezydent?
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Wystarczy zagrac w gre na very easy. tylko na tym poziomie jest ona dostepna. czy o to chodzi?
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Wystarczy zagrac w gre na very easy. tylko na tym poziomie jest ona dostepna. czy o to chodzi? Tak jest.
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l czyli jakie jest pytanie? niech ktos zada ale jakies o wyzszym stopniu trudnosci ;d
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l jak grigori oddaje to ja zadam ;] co wspólnego ma postac z mojego avatara z seria mgs? Uploaded with ImageShack.us