Gość Siwy_ Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ryan vs soyondory (kaz vs djin) - money match part1 http://uk.youtube.com/watch?v=dPZkRyLlcB0 i part 2 http://uk.youtube.com/watch?v=dx9MAPt1FfA Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Tekken 6 Combos Part 1 Tekken 6 Combos Part 2 Mini Combo Movie do Mardona Edytowane 11 Lutego 2008 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Zrobiłem dwa filmy z Anną z T6: Taunty: http://pl.youtube.com/watch?v=p11xadHxjQg Nowe zagrania: http://pl.youtube.com/watch?v=eGkBxZUlm5c Edytowane 15 Maja 2008 przez Nevan Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 http://youtube.com/watch?v=kox8NqOBrY0 Dobór muzyki fatalny, ale niektóre akcje mogą się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza
seph84 0 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ma ktosik jakieś źródła z tegorocznego Evolution? Z chęcią bym oblookał jak tam Ryan ludzików bił, ale chyba nie umiem korzystać z wyszukiwarki na Youtubie - za dużo pro evolution soccer tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Po turnieju powstał topic na forum TZ z informacją, by ludzie nie wrzucali filmów na YT ze względu na planowaną płytę DVD z materiałem filmowym z turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adriankiller 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Po turnieju powstał topic na forum TZ z informacją, by ludzie nie wrzucali filmów na YT ze względu na planowaną płytę DVD z materiałem filmowym z turnieju. i co da rade to gdzieś ściagnąć,obejrzeć? kurde rozwala mnie motyw że nawet jak już wyjdzie taki oficjalny film z imprezy growej który można kupić, to NIKT kto to kupił tego nie udostępnia... bodajże z którymś tej turnament tak było. ja rozumie ze na starcie wiadomo lepiej zarobić ale już po takim czasie i tak nikt na tym nic nie zarabia, nie mozna by tego wrzucić gdzies na internet? to samo tyczy sie turniejów we francji.(knee itp takie ponoć akcje odchodziły....) kurde no wiem że wielu z Was ma do tego dostęp,aż tak wam szkoda to udostępnić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Bo jeśli ktoś by coś takiego wrzucił po jakimś czasie kiedy nikt nie kupuje już to byłoby to oszustwem wobec tych którzy te pieniądze wydali.A do tego nikt nigdy już by takiego filmu nie zakupił gdyż wszyscy woleli by poczekać aż ""przestanie sie sprzedawać"" i ktoś go udostępni. Cytuj Odnośnik do komentarza
janix 0 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Bo jeśli ktoś by coś takiego wrzucił po jakimś czasie kiedy nikt nie kupuje już to byłoby to oszustwem wobec tych którzy te pieniądze wydali.A do tego nikt nigdy już by takiego filmu nie zakupił gdyż wszyscy woleli by poczekać aż ""przestanie sie sprzedawać"" i ktoś go udostępni. Moim zdaniem oszustwem jest w ogóle żądanie zapłaty za coś takiego, jak DVD z tak prestiżowego turnieju, jak evolution. Materiały powinny być umieszczone na YT - nikt by nie musiał produkować i wysyłać żadnych płyt DVD, no chyba że niektórzy lubią takie "imprezy". Bądźmy szczerzy - pieniędzy to im raczej nie brakuje. W ogóle to jest jakiś bezsensowny zakaz. Po co ktoś takie coś wymyśla. Z tego mógłby się wyłamać każdy. I nie do końca się zgodzę, że jeśli filmiki zostałyby umieszczone na youtubie, to byłoby oszustwo względem osób, które zakupiły płyty. Przecież oni zapłacili za JAKOŚĆ. Nie muszą się martwić słabą jakością filmiku, mogą go oglądać kiedy tylko zechcą, itd. W takim razie ja mam lepszy pomysł. Może wszyscy z całego forum złożymy się po 50 gr, kupimy te płyty i wszystko zripujemy na youtube. Zrobi nam ktoś krzywdę z tekkenzaibatsu? Nie pozwolą nam pojechać na evo? Przecież i tak nie możemy. Edytowane 2 Grudnia 2008 przez janix Cytuj Odnośnik do komentarza
Adriankiller 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) hehe i tu Wychodzi Wasza mentalność ja gdybym zakupił takie coś nie miał bym oporów żeby to udostępnić (dlaczego nie kupiłem? bo ogolnie to dla mnie mało znacząca sprawa i szkoda mi sobie tym głowy zawracać,chociaż jak by było do ściągnięcia to bym ściągnął i obejrzał) ale tu nie chodzi o to czy bym kupił czy nie tylko o to jak wam szkoda tego pokazać bez kitu jakiś film z turnieju ile bym za niego nie zapłacił to nie żałował bym po jakimś czasie go udostępnić. zresztą napewno wszyscy co tu grają po turniejach pewnie widzieli i sobie nawzajem nie żałują i rozumie to. ale rozwala mnie to że wielu z Was turniejowiczów tak nażeka że ciagle Ci sami grają jak nawet głupiego filmiku Wam szkoda który mogł by nie jedną osobę nakrecić na poważniejsze granie itp. nie pisze tego bo chce wysępić filmy bo dzisiaj o tym pisze a jutro zapomnę o tym forum na rok ale chodzi mi o to że tak sobie pomyślałem "kiedyś coś było o jakichś filmikach z turniejów" a moją drugą myśla było "ale żydziska na tym forum hehe" ale ogólnie mam na to wyj**ane :] Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Adriankiller Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mnie to sie wydaje ze nikomu sie nie chcialo zamawiac plyty z tak biednego turnieju... Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Adriankiller, dlaczego zakładasz, że ktoś "z nas" ma tę płytę? Czy widziałeś, żeby tu - lub na innym forum - była prowadzona dyskusja na temat tych walk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Adriankiller 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Szyper, baw się tutaj, bo na Honmaru tylko irytujesz ludzi, dzięki. w życiu nie uwierzę że nie macie żadnych oficjalnych video z EVO czy chociażby turniejów paryskich. dobra zlewam na to ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mnie to sie wydaje ze nikomu sie nie chcialo zamawiac plyty z tak biednego turnieju... No, bo w sumie nie trzeba zamawiać ;] Adrian, ma się znajomości, ma się walki, życie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Adriankiller 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Adrian, ma się znajomości, ma się walki, życie ;] life is brutal :] ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zamiast narzekać że ten i ten jest Żydem, a tamten z tamtym na bank mają płyty z evo, wystarczy wpisać na YT evo 2008 tekken Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 jak narazie najlepsza walka Ryan vs JMS, w ogole to sie zastanawiam czy ten JMS nie jest z Poznania bo na farcie schyla sie pod rzutami (no offense, taki dżołk ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie wierzę. Te walki wyglądają jak podłe fake'i... Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Mój trzeci filmik z SC4 Dark Rain - Setsu CM http://pl.youtube.com/watch?v=qnhLXkW1cOE&...re=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sPkM5UU0oGw...tnb.pl/news.php Polecam wytrwać do części o T5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Di, zastanawiam sie, skad Ty bierzesz takie rzeczy, przeciez ten film nawet nie jest otagowany tekkenem o_O EDIT: Gracze ze Slaska, zrobmy tez takie "kru" i wyzwyjmy ich na "pojedynek" xD Edytowane 29 Stycznia 2009 przez Pychu Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wogóle ten koleś ma w swoim profilu fajne combo movie Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Reaktywuję swój kanał na YT, więc możecie się spodziewać masy filmów z Teczkena i nie tylko ^_^ http://www.youtube.com/user/JakubDiego Di, zastanawiam sie, skad Ty bierzesz takie rzeczy, przeciez ten film nawet nie jest otagowany tekkenem o_O Mam swoje źródła 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
htm7 1 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 hajaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Reaktywuję swój kanał na YT, więc możecie się spodziewać masy filmów z Teczkena i nie tylko ^_^ http://www.youtube.com/user/JakubDiego Di, zastanawiam sie, skad Ty bierzesz takie rzeczy, przeciez ten film nawet nie jest otagowany tekkenem o_O Mam swoje źródła 8) Z naszej strony? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi