Jump to content

Wypowiedzcie sie na temat CTR

Majsterson

Recommended Posts

• 11 months later...
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam zapierniczam do dzisiaj ^^. Czasami jak znajde jakiegoś kolege maniaka PSX-a takiego jak ja to se party urzadzimy i gramy w stare gry i nigdy nie brakuje CTR-a. Szkoda ze dzisiejsze gry nie maja takiego klimatu jak te stare ;/

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Podsumowując: giera rządzi po dziś dzień. Absolutnie żaden tytuł nie zbliżył się do niej poziomem! Wg mnie dziesiona od HIV'a w pełni zasłużona, ponieważ taką ocenę wystawia się najlepszym grom w swoim gatunku. A niech ktoś powie, że CTR najlepszy nie jest. Hm? :) Oprócz trzech negatywnych opinii wszyscy się CTR zachwycają. Głosy sprzeciwu urzyczył koleś mówiący, że gierka jest śmieszna i nic po za tym (gdzie ona jest śmieszna?), kolo któremu brakuje dynamiki (jak się nie jedzie w poślizgu to faktycznie się te karty ślimaczą, ale to jest ewidentny brak ogrania w tą grę!), oraz ziom, który nie podał żadnego argumentu. Czyli głosy krytyki są marne :) Słowem: NAJLEPSZE KARTY EVER, NAJLEPSZY MULTIPLAYER NA PSX EVER, jeden z najlepszych wyścigów na psx ever! I tyle.

Posted
Wracając do tematu. Na PS Store jest już CTR za 19 zł i mam pytanie w związku z tym. Czy dodali tam tryb online? Bo w wielu klasykach na PS Store pojawia się takowy.

online w ctr ? :o Może ktoś zweryfikowac to ? Bo jeśli była by to prawda to z miejsca się zadłużam ,aby kupić PS3 :catfight:

Posted (edited)

Tylko, że granie w CTR na PS3 to chyba też emulacja. :)

Co nie zmienia faktu, że online w CTR na PS3 byłby fajnym bajerem.

Edited by Wyso
Posted

Niestety muszę zmartwić wszystkich chętnych na online w CTR na PS3. 2 lub 3 "Extreme'my" temu w kąciku "bez tektury" pojawiła się krótka recenzja i ani słowa o online. :/ Gra jest taka sama jak na płycie.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

CTR... łezka kręci się w oku na samą myśl o tej grze :) gryw, klimat, odkrywanie skrótów... no i ekipa Naughty Dog z Crash'em i Dr N. Cortex na czele. To musiało się udać 8)