Majsterson 0 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wracając do tematu. Na PS Store jest już CTR za 19 zł i mam pytanie w związku z tym. Czy dodali tam tryb online? Bo w wielu klasykach na PS Store pojawia się takowy. Quote
Dickson 0 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Pamiętam jeszcze jak miałem 10 lat jak zapierniczałem w to z bratem ... Po prostu nie da się tego opisać... Quote
Gicha7 0 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja tam zapierniczam do dzisiaj . Czasami jak znajde jakiegoś kolege maniaka PSX-a takiego jak ja to se party urzadzimy i gramy w stare gry i nigdy nie brakuje CTR-a. Szkoda ze dzisiejsze gry nie maja takiego klimatu jak te stare ;/ Quote
shy4 53 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ła ła łi normalnie giereczka miodzio chyba najlepsze multi na świecie, ciorałem w to non stop z brejdakiem... Quote
Mune 0 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Podsumowując: giera rządzi po dziś dzień. Absolutnie żaden tytuł nie zbliżył się do niej poziomem! Wg mnie dziesiona od HIV'a w pełni zasłużona, ponieważ taką ocenę wystawia się najlepszym grom w swoim gatunku. A niech ktoś powie, że CTR najlepszy nie jest. Hm? Oprócz trzech negatywnych opinii wszyscy się CTR zachwycają. Głosy sprzeciwu urzyczył koleś mówiący, że gierka jest śmieszna i nic po za tym (gdzie ona jest śmieszna?), kolo któremu brakuje dynamiki (jak się nie jedzie w poślizgu to faktycznie się te karty ślimaczą, ale to jest ewidentny brak ogrania w tą grę!), oraz ziom, który nie podał żadnego argumentu. Czyli głosy krytyki są marne Słowem: NAJLEPSZE KARTY EVER, NAJLEPSZY MULTIPLAYER NA PSX EVER, jeden z najlepszych wyścigów na psx ever! I tyle. Quote
Stoki Chan 1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wracając do tematu. Na PS Store jest już CTR za 19 zł i mam pytanie w związku z tym. Czy dodali tam tryb online? Bo w wielu klasykach na PS Store pojawia się takowy. online w ctr ? :o Może ktoś zweryfikowac to ? Bo jeśli była by to prawda to z miejsca się zadłużam ,aby kupić PS3 :catfight: Quote
Di 857 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 W CTR możesz pograć online na emulatorze na PC. Quote
Stoki Chan 1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 W CTR możesz pograć online na emulatorze na PC. nie gram na pc , nie gram na emulatorach - dla mnie to grzech i hańba dla prawdziwego konsolowca Quote
Wyso 19 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 (edited) Tylko, że granie w CTR na PS3 to chyba też emulacja. Co nie zmienia faktu, że online w CTR na PS3 byłby fajnym bajerem. Edited March 23, 2009 by Wyso Quote
Majsterson 0 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Niestety muszę zmartwić wszystkich chętnych na online w CTR na PS3. 2 lub 3 "Extreme'my" temu w kąciku "bez tektury" pojawiła się krótka recenzja i ani słowa o online. Gra jest taka sama jak na płycie. Quote
Dark Star 1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Gra ma tosamo co w wersji płytowej czyli brak online ale i tak dalej sie w to pieknie gra. Quote
Farmer 3289 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 CTR... łezka kręci się w oku na samą myśl o tej grze gryw, klimat, odkrywanie skrótów... no i ekipa Naughty Dog z Crash'em i Dr N. Cortex na czele. To musiało się udać 8) Quote
Recommended Posts