Majsterson 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wracając do tematu. Na PS Store jest już CTR za 19 zł i mam pytanie w związku z tym. Czy dodali tam tryb online? Bo w wielu klasykach na PS Store pojawia się takowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dickson 0 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pamiętam jeszcze jak miałem 10 lat jak zapierniczałem w to z bratem ... Po prostu nie da się tego opisać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gicha7 0 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja tam zapierniczam do dzisiaj . Czasami jak znajde jakiegoś kolege maniaka PSX-a takiego jak ja to se party urzadzimy i gramy w stare gry i nigdy nie brakuje CTR-a. Szkoda ze dzisiejsze gry nie maja takiego klimatu jak te stare ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ła ła łi normalnie giereczka miodzio chyba najlepsze multi na świecie, ciorałem w to non stop z brejdakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mune 0 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Podsumowując: giera rządzi po dziś dzień. Absolutnie żaden tytuł nie zbliżył się do niej poziomem! Wg mnie dziesiona od HIV'a w pełni zasłużona, ponieważ taką ocenę wystawia się najlepszym grom w swoim gatunku. A niech ktoś powie, że CTR najlepszy nie jest. Hm? Oprócz trzech negatywnych opinii wszyscy się CTR zachwycają. Głosy sprzeciwu urzyczył koleś mówiący, że gierka jest śmieszna i nic po za tym (gdzie ona jest śmieszna?), kolo któremu brakuje dynamiki (jak się nie jedzie w poślizgu to faktycznie się te karty ślimaczą, ale to jest ewidentny brak ogrania w tą grę!), oraz ziom, który nie podał żadnego argumentu. Czyli głosy krytyki są marne Słowem: NAJLEPSZE KARTY EVER, NAJLEPSZY MULTIPLAYER NA PSX EVER, jeden z najlepszych wyścigów na psx ever! I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stoki Chan 1 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Wracając do tematu. Na PS Store jest już CTR za 19 zł i mam pytanie w związku z tym. Czy dodali tam tryb online? Bo w wielu klasykach na PS Store pojawia się takowy. online w ctr ? :o Może ktoś zweryfikowac to ? Bo jeśli była by to prawda to z miejsca się zadłużam ,aby kupić PS3 :catfight: Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 W CTR możesz pograć online na emulatorze na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stoki Chan 1 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 W CTR możesz pograć online na emulatorze na PC. nie gram na pc , nie gram na emulatorach - dla mnie to grzech i hańba dla prawdziwego konsolowca Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Tylko, że granie w CTR na PS3 to chyba też emulacja. Co nie zmienia faktu, że online w CTR na PS3 byłby fajnym bajerem. Edytowane 23 Marca 2009 przez Wyso Cytuj Odnośnik do komentarza
Majsterson 0 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Niestety muszę zmartwić wszystkich chętnych na online w CTR na PS3. 2 lub 3 "Extreme'my" temu w kąciku "bez tektury" pojawiła się krótka recenzja i ani słowa o online. Gra jest taka sama jak na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Star 1 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Gra ma tosamo co w wersji płytowej czyli brak online ale i tak dalej sie w to pieknie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 CTR... łezka kręci się w oku na samą myśl o tej grze gryw, klimat, odkrywanie skrótów... no i ekipa Naughty Dog z Crash'em i Dr N. Cortex na czele. To musiało się udać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi