Jump to content

Call of Juarez

Recommended Posts

Posted

Nie pamietam zeby jakas gierca na 360tke tak mnie wciagnela! O_O

Generalnie westernowe klimaty mnie zgrzewaja, po rewelacyjnym "GUN" na boxa1 zmienilem zdanie. Pozniej dlugo nic, do CoJ podchodzilem sceptycznie. Teraz po blisko 8 h moge powiedziec ze CHOLERNIE MILO SIE ROZCZAROWALEM! Grafioza i otwarte tereny masakruja (akcja ze starym indianinem i zabijaniem krolikow zmiazdzyla mi jajca - nigdy nie chodzilem po otwartym terenie w fpp ponad 30 minut idac przed siebie i nie napotykajac na zadna sciane ograniczajaca wedrowke), dobor giwer mlodziezowy (colty potrafia sie zagotowac po dluzszym uzywaniu, trza zmieniac bronie), jest trendy zwolnienie czasu ale swietnie wpasowane i pojedynki niczym w klasycznych filmach o cowboyach dowalaja usmiech na morde!

Swietna pozycja, jak ktos nie gral to wciagac na zywca - warta kazdych pieniazkow, a lekko powyzej stowke teraz chodzi! :D

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest maciek88
Posted

demko niezbyt podlazlo, ale nakreciles mnie 2razyjot ta wypowiedzia i gierka zamowiona. 8 dyszek za nowke w folii tak btw!

dziki zachod to w koncu jakas swiezosc w fpsach wiec obojetnie przejsc nie mozna ;]

Posted
Nie pamietam zeby jakas gierca na 360tke tak mnie wciagnela! O_O

Generalnie westernowe klimaty mnie zgrzewaja, po rewelacyjnym "GUN" na boxa1 zmienilem zdanie. Pozniej dlugo nic, do CoJ podchodzilem sceptycznie. Teraz po blisko 8 h moge powiedziec ze CHOLERNIE MILO SIE ROZCZAROWALEM! Grafioza i otwarte tereny masakruja (akcja ze starym indianinem i zabijaniem krolikow zmiazdzyla mi jajca - nigdy nie chodzilem po otwartym terenie w fpp ponad 30 minut idac przed siebie i nie napotykajac na zadna sciane ograniczajaca wedrowke), dobor giwer mlodziezowy (colty potrafia sie zagotowac po dluzszym uzywaniu, trza zmieniac bronie), jest trendy zwolnienie czasu ale swietnie wpasowane i pojedynki niczym w klasycznych filmach o cowboyach dowalaja usmiech na morde!

Swietna pozycja, jak ktos nie gral to wciagac na zywca - warta kazdych pieniazkow, a lekko powyzej stowke teraz chodzi! :P

100% się zgadzam i polecam wszystkim . Jak dla mnie Call of Juarez razem z The Darkness to najbardziej niedocenione a zarazem genialne i innowacyjne fps-y na next-geny

Guest tk
Posted

to mówisz, że guna bije? trzeba będzie się nad tym zakręcić.

Guest maciek88
Posted

pocisnąłem dwa pierwsze epizody z hakiem na razie i nie wygląda to różowo :P masa glupich bledow, niedorobek, ograniczen; misje Billym i ta jego lina to jakas paranoja, do tego strzelanie daje znikomy fun... plusy? western, jakas tam fabula, ktorej w sumie jestem ciekaw, muzyka (szkoda tylko, ze fajny motyw przewodni jest tluczony w kolko i nie wysilili sie aby nagrac tego wiecej), widoki(!). ogolnie raczej bez podniety, moze pozniej sie zrobi ciekawiej, ale jesli nie to nie wiem czy sie zmusze aby to przejsc...

cóż, zrobilem sie wybredny bardzo, a ze gram niewiele to gdy juz zasiadam do konsoli wole napawac sie frajda czysto rekreacyjnie, bez zbednych irytacji, a tu - nie da rady uzyc innego slowa - jest ich od chooja. ograniczenia, ograniczenia i jeszcze raz ograniczenia! niszowa pozycja dla spragnionych dzikiego zachodu, innym nie polecam - szkoda zachodu...

• 1 year later...
Posted

Masakra. Pozbierałem wszystkie giwery zgodnie z guidem na pewnej stronce, wszystkie na bank, a achievementa mi nie zaliczyło ;( biegać od nowa za wszystkimi, czy liczyć na to, że z czasem zaliczy?