Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ras & Tort - Mau Wowie EP

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 570,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Ej, może nie nowości, ale dopiero teraz zlukałem, że Jedi Mind Tricks wydali w 2011 płytę. Jakieś info czy warto zasysać? W sumie i tak jej poszukam, ale może jakieś opinie wpadną.

Opublikowano

Jest ok, ale do geniuszu poprzednich (nie licząc tej z 2008 bodaj) jest daleko mimo wszystko warto.

Opublikowano

A mi się za bardzo nie podoba. Przesłuchałem ze 3 razy i nie mam ochoty wracać nie licząc 3-4 kawałków.

Machine Gun Kelly - Lance UP: The Album też już można znaleźć. Sporo znanych tracków, ale tych dobrych i generalnie bardzo dobry album. Banger na bangerze. Będzie katowanie na zmianę z Macklemorem. A, miło też się zaskoczyłem nowym Paluchem. Nigdy za typem nie przepadałem, ale nowy album daje radę, szczególnie bity.

Opublikowano

JMT średnie niestety, głównie z powodu braku stoupe'a i tragicznej formy jus allaha.

Ja mogę polecić RICANstruction China, album jest naprawdę mocny, dla mnie top 5 tego roku

Opublikowano

dlatego napisałem ''top 5'' ;) Leszcz wyje.bał gagę z albumu bo nie pasowała do konceptu, a niejeden raper obciągnąłby za taki feat

Opublikowano

paluch nowy średni strasznie - 3-4 numery warte ponownego pochylenia się nad nimi w tym jeden singlowy. nie ma bangierów na miarę red bulla z płyty która przedefiniowała polski hip-hop na zawsze.

Opublikowano

Kto w ogóle słucha poznańskich wacków?

Opublikowano

normalni ludzie na polskich osiedlach. wyjdź czasem z psem czy coś to usłyszysz z okien.

Opublikowano

KaeN już wyszedł. Płyta lepsza niż oczekiwałem.

Tutaj jest trzeci:

Opublikowano

normalni ludzie na polskich osiedlach. wyjdź czasem z psem czy coś to usłyszysz z okien.

U mnie na wsi nie ma osiedli ;(

Opublikowano

beka ze snoopa juniora

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=SnjXwqB3mG8

Płytka już śmiga po sieci. Mimo, że nie ma Clamsa na bitach, to polecam sprawdzić.

Opublikowano

Macklemore-Ryan-Lewis-The-Heist-Album-Artwork1-7569.jpg?fm=jpg&q=65

W ch.uj dobra płyta

Opublikowano