Posted June 21, 200817 yr Zgadnijcie, czemu mam taki avatar Nightmare RZĄDZI. Jegor Throw'y są najbardziej ŁAŁAŁI a pozatym tupanieee..... kurcze mam nadzieje że w SCIV nie zmieną mu głosu... I'll burn you alive!!!
August 2, 200915 yr Kilik jedna z najlepszych postaci mimo że walczy jakimś kijem bez trudu wyprowadza comba i może rozwalić przeciwnika. Na drugie miejsce postawie Taki, jest bardzo , dobra , szybka , silna . Warto nią pograć aby opanować resztę postaci to od niej zacząłem a skończyłem na Kiliku.
August 8, 200915 yr Najlepiej prezentuje się Nightmare, zwłaszcza w drugim uniformie z maską przypominającą przez mgłę tę, którą nosił Predator? Ten podstawowy strój jest chyba wzorowany na pierwszym Caliburze.
January 21, 201015 yr Hmm.... Od początku serii to był Siegfried, nie ze względu na image tylko na styl walki, pozatym pobocznie Astaroth i Voldo. A tak wogóle to każdym lubię pograć i Siegfrieda nie wybieram do walk z kumplem (sparring partnerem notebane) bo on niepotrzebnie się tylko irytuje. A, i jest jeszcze jedna postać którą lubię tak samo lub nawet bardziej od Zigiego o dźwięcznej nazwie "?"