Opublikowano 29 lipca 20159 l Kawałek który wrzucę może nie pochodzi z gatunku trance ale spokojnie można wejść w stan transu słuchając go słuchać całość nie przewijać, nakręca niesamowicie. KOZAK!
Opublikowano 30 września 20159 l Patrzcie jaki kawał artystycznej muzy. Szkoda, że bluraya żadnego jeszcze nie wydali, to bym odkurzył chociaż PS3. W ogóle trudno o ich koncert na YT, a to musi być mega faza.
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Tak sobie przeglądałem stare filmiki na YT z polskich eventów na których byłem i chyba jednym z lepszych był ASOT 450 we wrocku... magia i piękne czasy no i Armin Only (zarówno 2008 jak i 2011), w 2011 chyba rekordowa frekwencja na polskim evencie trancowym, ciarki mam jak ten film ogladam szkoda że te czasy minęły
Opublikowano 28 lutego 20169 l Od jakiegoś czasu krążyły plotki a od wczoraj już oficjalnie, Armin Only w POLSCE! Może i jego najnowsza płyta Embrace jest mega słaba ale show będzie konkretne, niezabranie jak zawsze klasyków - dla mnie obecność obowiązkowa. Ze smutnych wiadomości to wczoraj podczas ASOT750 w Utrechcie Paul Van Dyk spadł z 6 metrowej sceny. https://www.youtube.com/watch?v=fHKwGcC-BLk