kulizacja 0 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Co sądzicie o trybie multi? Jakie są tryby rozrywki i ile jest map? Przymierzam się do zakupu i nie wiem czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Właśnie dostałem gierkę-CUDO!! Tylko strasznie się w nerwiłem, że nikt nie gra przez live'a. :wkurzony: :pifpaf: :wsciekly: Cytuj Odnośnik do komentarza
van_guard 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Co sądzicie o trybie multi? Jakie są tryby rozrywki i ile jest map?Przymierzam się do zakupu i nie wiem czy warto. Jeżeli chcesz kupić tę grę tylko dla trybu multi, to daruj sobie. Na serwerach można spotkać maksymalnie 80-100 osób, ponadto często występują lagi, które niejednokrotnie są na tyle duże, że uniemożliwiają sensowną rozgrywkę, a na domiar złego połowa graczy to kamperzy, przez których odechciewa się grać. Nie ma co się oszukiwać - multiplayer w Medalu ssie i to mocno; nie rajcuje nawet dość oryginalny patent w postaci ulepszania giwer, bowiem cała przyjemność z gry jest zabijana przez wspomniane lagi, powszechne kamperstwo i problemy ze znalezieniem chętnych do gry. Jeśli chodzi o ilość map i trybów rozgrywki, to w tej kwestii też jest biednie - map jest tylko sześć (z czego bodajże dwie to odświeżone modele z Allied Assault); natomiast trybów aż trzy: dwa rodzaje Team Deathmatch oraz Objective Airborne (CTF). Podsumowując, tryb wieloosobowy w MoH'u nie jest zupełnie wart uwagi; przyjemnie zaskakuje za to kampania dla pojedynczego gracza, która bardzo mnie wciągnęła; szkoda tylko, że jest ona tak krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Kampanie już kiedyś skończyłem , miałem pożyczonego Medala od kumpla ale wtedy nie miałem jeszcze konta na livie , a teraz to on sprzdał już tą gierke. Ale dzięki za rade , bynajmniej nie wyrzuce siana w błoto. Co byś radził w takim razie aby pograć w multi , dotychczas katuje COD4 , tylko ile można , HALO mi nie pasi więc odpada , a Gearsy już się znudziły. Czy jest jeszcze jakiś shooter z dobrym multi , gdzie można znależć ludzi chętnych do grania? Cytuj Odnośnik do komentarza
van_guard 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Co byś radził w takim razie aby pograć w multi , dotychczas katuje COD4 , tylko ile można , HALO mi nie pasi więc odpada , a Gearsy już się znudziły. Czy jest jeszcze jakiś shooter z dobrym multi , gdzie można znależć ludzi chętnych do grania? Oprócz CoD'a 4, H3 i GoW'a inne popularne strzelanki to m.in. R6: Vegas, Lost Planet, CoD 3. Wymienione tytuły posiadają świetny tryb multiplayer i nadal gra w nie sporo ludzi, toteż nie będziesz miał problemów ze znalezieniem osób chętnych do wspólnej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Myslę że zainwestuje w R6Vegas . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Kurka. Miiałem problem z miastem Nijment jak trzeba było rozwalić szkopów na moście i póżniej ten czołg. Pobiegłem w ten most tak dla beki. Nikt mnie nie trafił, dobiegłem do czołgu i widzę: Saving MOH Airborne Campaign. Zginąłem, bo zabił mnie czołg. I tu patrzę, a odradzam się przy nim, ale przeciwników nie ma, mimo, że przed deathem bylik. Ta gra ma w cho.lerę bugów. Na początku była fajna, ale teraz-lipa.Najlepsze z tej serii to Wojna na Pacyfiku i w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A tam , za dużo wymagasz . Jak dla mnie to najlepsze odwzorowanie IIWŚ w historii gier jakie kiedykolwiek wyszło . Warto zaliczyć kampanię , choćby po to aby poczuć ten klimat sprzed prawie 70 lat . Mimo niedopracowania mnie bardzo wciągnęło. A tak uogólniając to zauważyłem że w miarę rozwoju rynku gier video , im lepsze, nowsze, ładniejsze wychodzą gry tym więcej ludzi narzeka i to coraz bardziej. Mimo że wskoczyliśmy w nową generacje gier, wszystkich efektów jest coraz więcej od różnorakich cieni po motion capture ludzie nagle oczekują jeszcze więcej, że gry będą idealne , że nie będą miały żadnych błędów . Dać im palca , a całą rękę wezmą. I tak jesteśmy bardzo rozpieszczani , więc trza się cieszyć tym co jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Gra dla mnie mocno średnia. Bardzo wiele bugów i błędów graficznych. Oczywiście teren działań jest spory, co nie zmienia faktu, że mogłoby to lepiej wyglądać. Ale akcja, że kule przelatują przez beczke/sciane i mmnie trafiają są niedopuszczalne. Kolo dostaje ze snajpy i strzał przelatuje przez niego i nic sie nie dzieje. Ostatnia misja jest przegięta. Goście z CKMami są przegięci. Nie zbyt to realne. dla mnie 6+/7- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Właśnie dostałem gierkę-CUDO!! Tylko strasznie się w nerwiłem, że nikt nie gra przez live'a. :wkurzony: :pifpaf: :wsciekly: Ja gram, wieczorami po 20:30 PS wie ktos może jat odblokować taki secret "Get 10 headshots in a row" Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie mam już tej gry. Achievement- prosyte, 10 headshotów pod rząd (bez śmierci) Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 "16 . Brak możliwości odrzucania granatów ( jak jest to b. dobrze zrobione w " CoD3 " ) - choć jest to raczej taka przyjęta koncepcja rozgrywki , niźli wada . " można je odkopnąć jest nawet taki bonus za to, mój problem polega na tym że nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
van_guard 0 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 można je odkopnąć jest nawet taki bonus za to, mój problem polega na tym że nie wiem jak to zrobić Jest achiev (20 GS) za kopnięcie granata w taki sposób, by zabił przeciwnika. Po prostu staraj się jak najczęściej odrzucać granaty, a któryś z kolei na pewno wpadnie pod nogi jakiemuś niemiaszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 można rzucać sobie pod nogi a potem kopać w niemiaszków Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Coś tu jest nie tak, ponieważ w części misji nie pojawiają mi się towarzysze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dawno temu gralem w to na PC i gre ocenialem na sredniaka, pobralem demo z Marketu i gra mi sie spodobala (moze dlatego ze nie mam w co grac i "crap" jak Jericho/Turok/Airborne/Blacksite mi sie podobaja ) Jesli zginiemy podczas misji to mamy restart calej misji czy zaczynamy od jakiego czekpointa bo w grze one sie robia Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Skończyłem grę tylko dla achievmentów. Dobrze, że ją dostałem bo jakbym wydał 200 zł na taki crap to długo bym płakał. Straszna słabizna Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jesli zginiemy podczas misji to mamy restart calej misji czy zaczynamy od jakiego czekpointa bo w grze one sie robia Zaczynasz od checkpointu, ale najczęściej ponownym zrzutem z samolotu i musisz znowu zabić wszystkich, których rozwaliłeś już po nim (w przeciwieństwie do np. Bad Company, cały czas cofa się do checkpointa). Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Czy ja wiem czy crap. Jednak z ciekawszych gier fps jakie ostatnio gralem. Naprawde interesujacy system coverowania pozwala na zupelnie inna gre niz w innych fpsach. Ataki musza byc przemyslane - zapomnijcie o biegu przez srodek planszy z karabinem. Czesto trzeba sie schowac za rogiem i powolutku czyscic sobie przejscie. Troche denerwuje system checkpointow, bo gra jest zapisywana dopiero po ukonczeniu konkretnego objectivea -co czesto przeklada sie na powtarzanie sekwencji, ktora trwala dobre 15-20min. Szczegolnie mozna sie wkurzyc przy ostatnich planszach na najwyzszym poziomie trudnosci, kiedy jedna jednostka szturmowa moze cie zmiec w niecala sekunde. Edytowane 22 Września 2008 przez Flik Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Moglby ktos powiedziec, ile potrzeba czasu na ukonczenie kampanii na srednim poziomie? Mam nadzieje, ze dluzej, niz te 6 h, do ktorego przyzwyczailo mnie Call of Duty i reszta Cytuj Odnośnik do komentarza
Fader 0 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 6-7 godzin. Każda misja około godzinki, czasami troche dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 uch, czyli znowu gra do przejscia w dwa dni ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 takie pytanko - w pewnej misji nasz airborne mowi dow(pipi) - lecz go nie konczy bo dosiegaja go kupie - co jest dalej? Sama gra na 7 - nie jest jakas wybitna ale grywalna Cytuj Odnośnik do komentarza
NarutoFan 0 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ostatnio mam chetke na calakowanie starszych tytulow. Jesli ktos chetny na Ranked Matche ustawki w starego MOH'a to pisac GT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi