Jump to content

PES FAQ

Banny

Recommended Posts

Posted

okej, teraz n00bowskie pytanie.

gdzie sie wybiera tryb gry, ze wybieram zespol i gram nim jakas lige i sciagam do niego pozniej zawodnikow??

Oraz jak dlugo trzeba grac, by doczekac sie transferow ?

pozniej takim zespolem moge grac normalnie ,jak zapisze go na memorce?

chodzi o wersje 2009 na ps2

• Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Masterlige , transfery się pojawiają w połowie i na końcu sezonu, mozna grać tym zespołem ale z tego co wiem zawodnicy mają defaultowe statystyki bez progresu.

Posted

moja wersja: pes2009 ps3

2 pytania

1.Jakie kroki poczynic zeby ustawic wlasne mp3 jako muzyke w menu pesa?? czytalem na google o tworzeniu jakiegos folderu konami_pes,ale sie nie udalo ...

2.Czy tez macie taka akcje z lagami? mialo to byc poprawione po pes 2008 tymczasem kazdy z kim sie polacze praktycznie ma czerwona kropke, sam mam zolta mimo niezlego lacza.

pozdrawiam, z gory dzieki.

Posted
1.Jakie kroki poczynic zeby ustawic wlasne mp3 jako muzyke w menu pesa?? czytalem na google o tworzeniu jakiegos folderu konami_pes,ale sie nie udalo ...

Dokładniej to musisz zrobić playlistę KONAMI_PES i dodać do niej kawałki. Niektórych empetrójek nie odczytuje.

• 3 weeks later...
Posted

mam pytanko dlaczego do ciezkiej cholery nie moge zrobic w zaden sposob aktualizacji do ver 1.00.03 ? albo nie rozumiem po angielskiemu - ale chyba trzeba wejsc do system settings i downloads nastepnie i tam powinno byc to do sciagniecia ? co za imbecyl wogole wymyslil ze beda rozne versje w PES i gracze o roznych ver nie moga ze soba grac- nobla mu za to !! enyłej bardzo prosze o podowiedz co mam zrobic zeby bylo 1.00.03 bo juz jestem poirytowany troszku. z gory dzieki

Posted

Tzn dokladnie co sie dzieje ? Nie sciaga ci sie czy co? Albo moze jest dalej ta akcja ze patch ver 3 widnieje jako update z 2008... W kazdym razie przyjmij requesta na live to moze zagramy niedlugo jakiegos mecza ; P

Posted

no nie tyle sie nie sciaga co wogole GO NIE MA znaczy nie wiem gdzie on powinien niby byc ? mam wejsc do SYSTEM SETTINGS --> DOWNLOADS i tam powiniene byc ? ja tam nic nie mam , tylko more info , nie ma nic do wybrania z listy automatycznie mi sie nie aktualizuje... znaczy jak po miesiacu nielączenia sie z netem wlaczylem pes'a 2009 to wyskoczylo mi ze do tej gry dostepna jest akyualizacja - zaposucilem zeby sie zaktualizowalo ale to chyba cos innego bo ver w profilu mi sie nadal wyswietla 1.00.00 - o chu... chodzi ?

Posted
nie wlasnie nic ! kupilem giereczke i od samego poczatku nie moge aktualizowac ver. <_< do 1.00.02 tez nie moglem

Hmm a masz moze konto zarejestrowane na USA? Bo jesli tak to to moze byc przyczyna bo gdzies wyczytalem ze wtedy nie da sie zaktualizowac.

Posted
nie wlasnie nic ! kupilem giereczke i od samego poczatku nie moge aktualizowac ver. <_< do 1.00.02 tez nie moglem

Hmm a masz moze konto zarejestrowane na USA? Bo jesli tak to to moze byc przyczyna bo gdzies wyczytalem ze wtedy nie da sie zaktualizowac.

Mam konto na USA w konsoli , ale gram na polskim, więc nie powinno być problemu.

• 2 months later...
Posted (edited)

Da radę zgrać jakoś zapisane replaye na PC? Tzn. wykrywa je w systemie konsoli ? Dysku raczej odpinać nie chcę. Oczywiście zapomniałem wspomnieć, że gram na ps3.

Edited by Wiolku
  • 3 weeks later...
Guest Oran
Posted

Mowa o wersji PC? Jak tak to musisz stargać 1.10 patcha i wtedy dopiero będziesz miał tą opcje w opcjach.

http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1904

Wiem, że archeologia ale może dalej nie wie what the fuck ;]

• 7 months later...
Posted

raczej nie, bo po pierwsze starzy zawodnicy odchodzący na emeryture pojawiają się od nowa jako młodzicy, a po drugie otrzymujesz pucharek za 10 lat w ML.

• 1 month later...
  • 8 months later...
Posted

Jak efektywnie wykorzystywać Super Cancel w grze defensywnej? Używać go tylko w konkretnych sytuacjach czy podczas biegania obrońcą mieć go wduszony cały czas?

• 2 weeks later...
Guest Kuno
Posted

Niech ktoś mi napisz jak się robi te dośrodkowania gdzie piłka leci mocno troche nad ziemią?