Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 2 PC dla Windows Vista

Featured Replies

Opublikowano

pytanie dla zorientowanych - kupiłem oryginalne zafoliowane H2 pod Vistę, wszystko fajnie śmiga, przy instalacji gra prosiła o podanie klucza, łyknęło klucz z pudła bez problemu jednak problem pojawił się kiedy stwierdziłem że pogram sobie w tą gierkę przez live. Przy próbie połączenia wyskakuje błąd że klucz jest nieprawidłowy i trzeba go wpisać ponownie. Wie ktoś jak to "naprawić"? Osoba z mojej friendlisty doradziła ściągnięcie pirackiej kopii i zainstalowanie jej z oryginalnym kluczem - nie ruszyło, mu rzekomo śmiga.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzwon do "customer service", wyjasnij jak sie sprawa ma i powinienes dostac nowy kod jak cos. Chyba.

Opublikowano

sproboj zaktualizowac te LIVE na PC ew zaloz nowe konto bo w PL nie ma Live jak na 360 i PC

Opublikowano
  • Autor

nowe konto nie pomaga. Próbowałem się logować na amerykańskim jak na japońskim, dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo.

Opublikowano
dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo.

Dokladnie :P

Wszyscy jestesmy przestepcami ^^

Opublikowano
Wszyscy jestesmy przestepcami ^^
i zyjemy nielegalnie!!

ps. tez lubie tosty yo

Opublikowano

Pingu, jest sposób by na Customer Service uzyskać suport Live w Polsce - Uderz na PW to Ci powiem ;)

Opublikowano

Oddałem Ci :)

Opublikowano
  • Autor

póki nie mam telefonu, posłałem im maila. Sprzedawca uprzednio także posłał maila jednak nie sprecyzował problemu i serwis stwierdził że problem tkwi w zakładaniu konta i żebym założył konto na UK. Osobiście napisałem w mailu ze mam konto na UK i problem leży po stronie klucza, dodałem że żądam jego sprawdzenia i wysłania mi nowego klucza tak jak ma to miejsce na zachodzie. Poinformuje o obrocie wydarzeń.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

słowem wyjaśnienia, do telefonu się nie dopchałem jednak "naprawiło się samo" - zalogowałem się ze szwedzkiego IP i wszystko zaczęło śmigać, teraz śmiga także na Polskim więc sam nie wiem czego to jest kwestia, może wystarczyła jednorazowa aktywacja z poza polskiego IP. W każdym bądź razie wiecie co robić ;) dzięki wielkie Maiden za porady na PW.

Edytowane przez ping

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam.

Poszukuję chętnych do zdobycia onlineowych i kampanijnych osiągnięć :) , obecnie przechodzę na legendary i jestem na samym początku .